Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Condamnat după ce a tâlhărit o prostituată

Un bărbat de 44 de ani din Târgu Jiu a fost condamnat la începutul acestei săptămâni la doi ani și șase luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Fapta s-a petrecut pe 29.12.2020, când o prostituată care își racola clienții de la publi24.ro a primit vizita unei persoane necunoscute de sex bărbătesc care, prin acte de violență și amenințare a deposedat-o de telefonul mobil marca Samsung A 21s, fiindu-i creat un prejudiciu de 700 lei.

Inițial, având vedere că era ocupată cu un alt client, tânăra a refuzat clientul. Acesta a insistat și a fost primit în jurul orei 23:00.

“Persoana vătămată i-a deschis ușa de acces, după care s-a întors spre camera de locuit, fiind urmată de către agresor, care, după ce a pătruns în încăpere, a asigurat ușa cu cheia, pe interior. În acele împrejurări, după ce s-a asigurat că persoana vătămată locuiește singură, inculpatul, aflându-se în spatele acesteia, a prins-o de păr și a împins-o în pat, după care s-a poziționat peste ea și a amenințat-o cu acte de violență, respectiv „că o taie” , dacă nu-i va da toți banii pe care îi are”, se arată în documentul de la instanță.

Bărbatul a plecat și a aruncat cartela din telefon, pentru a nu fi identificat, dar a fost prins. Acesta este recidivist.

Vizualizări: 3,183

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: