A scăpat de arest

Bărbatul în vârstă de 42 de ani din comuna Runcu, care a înjurat oamenii legii din localitate și apoi s-a ascuns în munți, a scăpat de arestul preventiv. Laurențiu Petrișor Sacagiu a fost trimis în judecată pentru ultraj, amenințare, lovire și conducere fără permis.

„(...) înlocuieşte măsura arestării preventive luată prin încheierea nr. 35 din data de 30.03.2021, pronunțată de Tribunalul Gorj în dosarul nr. 3402/318/2021/a1.1 şi pusă în executare prin mandatul de arestare preventivă nr. 1/30.03.2021, emis de Tribunalul Gorj, față de inculpatul Sacagiu Laurențiu Petrișor, în prezent aflat în stare de arest preventiv în Penitenciarul Craiova, cu măsura controlului judiciar, pe o durată de 60 de zile, de la data rămânerii definitive a încheierii”, a decis miercuri, 23 iunie, Judecătoria Târgu Jiu, sentință care nu este definitivă.

Bărbatul are interdicția de a părăsi Gorjul sau de a purta arme. Sacagiu este acuzat că, la începutul lunii martie, a înjurat un polițist din Runcu. „Băi, caschetare, scoţi pistolul la mine?”, îi striga gorjeanul, printre multe alte înjurături.

După incident, Sacagiu s-a ascuns două zile în munți, postând de acolo imagini prin care îi invita pe polițiști să îl caute. Gorjeanul este pasionat de off road, dar, când a terminat motorina, a lăsat mașina lângă uzina din Bumbești Jiu și a plecat cu un microbuz spre Oradea, unde a și fost găsit de polițiști.

Vizualizări: 2,931

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: