Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Fost ministru al Energiei, urmărit penal

Președintele Klaus Iohannis a avizat, miercuri, cererea de urmărire penală a fostului ministru al Energiei, Victor Vlad Grigorescu. Fostul ministru din Guvernul Cioloș este acuzat de procurori de fals în declarații în formă continuată.

„Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, a transmis miercuri, 23 iunie 2021, ministrului justiţiei, domnul Stelian-Cristian Ion, cererea de urmărire penală a domnului Victor Vlad Grigorescu, în calitate de fost ministru al energiei în perioada noiembrie 2015 – ianuarie 2017, pentru faptele ce fac obiectul Dosarului penal nr. 261/P/2018 al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Secţia de urmărire penală şi criminalistică, sub aspectul săvârşirii de către acesta a infracţiunii de fals în declaraţii în formă continuată (...) Totodată, Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a fost înștiințat cu privire la formularea acestei cereri”, se arată în comunicatul transmis de Administrația Prezidențială.
Victor Grigorescu a fost în centrul atenției încă de la începutul mandatului său din cauza unor venituri de aproape 800.000 de lei pentru un site închiriat unei companii offshore.

Vizualizări: 1,859

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: