Condamnat pentru că a abuzat de o minoră!

Un tânăr din Bumbești Jiu va regreta ani de zile de acum încolo o partidă de amor pe care și-a dorit-o cu o fată care era încă minoră la data consumării faptelor, inițial fata plângându-se la Poliție de faptul că ar fi fost violată.

Trimis în judecată, Eduard Dănuț Mogoșanu a fost condamnat cu suspendare la Târgu Jiu, dar, ieri, la Curtea de Apel Craiova magistrații au decis ca el să facă pușcărie, pedeapsa nefiind deloc una ușoară.
„Condamnă pe inculpatul Mogoşanu Eduard Dănuţ la pedeapsa de 5 ani închisoare, precum şi pedeapsa complementară a interzicerii drepturilor prevăzută. de art. 66 lit. a, b şi n Codul penal pe o durată de 2 ani. În baza art. 220 alin. 1 şi 3 Codul penal, cu aplic. art. 35 alin. 1 Codul penal Condamnă pe inculpatul Mogoşanu Eduard Dănuţ la pedeapsa de 2 ani închisoare. În baza art. 38 alin.1 , 39 alin.1 lit. b Codul penal aplică inculpatului pedeapsa cea grea, de 5 ani închisoare, la care se adăugă sporul de 8 luni închisoare, urmând ca în final să execute în regim de detenţie pedeapsa de 5 ani şi 8 luni închisoare(…)Deduce perioada reţinerii şi a arestului la domiciliu de la 12 iunie 2015 la 07 octombrie 2015”, a decis instanța, care a menținut însă o parte din sentința dată în toamna anului trecut de magistrații de la Târgu Jiu. Printre acestea se regăsește și dispoziția care îl obligă pe inculpat să își despăgubească victima cu 10.000 de lei.

Vizualizări: 494

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: