Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Condamnat pentru că a mituit un polițist

Bărbatul de etnie romă din Dolj care în toamnă a încercat să „rezolve” un dosar penal al fiului său dând bani din aur unui polițist din Țânțăreni și-a recunoscut faptele în fața magistraților și ieri a fost condamnat la închisoare cu executare. Pentru faptele sale Mihai Toma ar urma să stea în spatele gratiilor un an și jumătate, sentința fiind dată în condițiile în care el a fost de acord cu acuzațiile ce i-au fost aduse. În plus, i-au fost interzise mai multe drepturi civile și statul îi va confisca și banul din aur pe care îl oferea drept mită, intenția sa fiind să îi ofere polițistului șase astfel de galbeni, sperând că omul legii va închide ochii la un dosar ce îl viza pe Toma Junior, depistat băut la volan.

„Confiscă de la inculpat în folosul statului un ducat mare Austro-Ungaria, efigia „Frantz Iosif”, an emisie 1915, din aur puritate 986‰, cu greutatea de 13,98 grame în valoare de 1881,38 lei, ce a fost depusă la Trezoreria Municipiului Tg-Jiu prin ordonanţa procurorului nr. 460/P/2014 din 29.10.2014. Obligă inculpatul la 1.200 lei cheltuieli judiciare statului efectuate în cursul urmăririi penale şi la instanţa de judecată”, au stabilit judecătorii gorjeni, sentința lor putând fi atacată cu apel.

Vizualizări: 128

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: