Condescu: Badea şi Pârvulescu trebuie să găsească soluţii

Şedinţa care a avut loc după ce Pandurii au pierdut şi primul meci acasă din acest sezon nu a avut urmări. Preşedintele Consiliului de Administraţie de la Pandurii Târgu Jiu, Marin Condescu, a purtat discuţii cu antrenorul Badea mai bine de o oră, la discuţii fiind prezent şi preşedintele executiv Eugen Pârvulescu.

Marin Condescu a explicat că s-a discutat doar despre situaţia echipei şi despre ce trebuie făcut pentru ca Pandurii să părăsească ultimul loc din clasament cu care cochetează de la debutul acestui sezon. „Am discutat despre ce trebuie făcut la echipă pentru a avea şi victorii şi pentru a nu mai fi pe ultimul loc”, a spus Condescu precizând că se vor trage concluzii la aceste discuţii abia la meciul cu Astra. „Vom vedea până vineri la următorul meci cu Astra ce soluţii vor găsi. Nu ştim ce se întâmplă cu echipa, altfel nu am mai fi făcut acum şedinţă, asta vrem să aflăm şi noi, ce se întâmplă- Nu am găsit nici o soluţie până acum ca să avem şi rezultate”.

Fără ultimatumuri sau reproşuri

Preşedintele spune că nu este vorba de un ultimatum pentru antrenorul principal care trebuie să găsească soluţii împreună cu preşedintele executiv Eugen Pârvulescu: „Nu eu trebuie să găsesc soluţiile, soluţiile le găsesc Pârvulescu şi cu Badea. Nu le-am dat nici un ultimatum acum ei trebuie să găsească soluţii pentru a obţine victorii. Asta nu sună a ultimatum, sună a conştientizare a faptului că suntem tot pe ultimul loc şi din păcate distanţa dintre noi şi cei care sunt în faţa noastră se adânceşte”. Deşi mulţi se aşteptau la demiterea antrenorului Badea, preşedintele Condescu a dat asigurări că se va continua cu acesta şi că nu i se aduce nici un reproş: „Vom continua tot cu Ionuţ Badea. Nu îi reproşăm nimic antrenorului, ne reproşăm la toţi cei care suntem la echipă”.

Vizualizări: 117

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: