Condescu: Echipa lui Sarcină a ieşit din anonimat numindu-se Pandurii

Preşedintele Adunării Creditorilor de la clubul Pandurii Târgu Jiu nu crede că noua echipă care poartă numele Pandurii va rezista în Liga 2 şi consideră că sezonul viitor va retrograda. Într-un interviu acordat  la Radio Infinit,  Marin Condescu a recunoscut că îşi doreşlte ca de fiecare dată să bată echipa lui Nicolae Sarcină. În sezonul recent încheiat în vară Pandurii a învins Energeticianul, echipa condusă de ginerele lui Nicolae Sarcină, pe terenul de la Petroşani, aceasta retrogradând în Liga 3.

Reporter: Cine credeţi că este vinovat pentru că acum există două echipe cu acelaşi nume în Târgu Jiu?

Marin Condescu:  Eu cred că principalii vinovaţi pentru ceea ce s-a întâmplat acum cu două echipe Pandurii în aceeaşi divizie, şi confuzia poate fi şi mai mare pentru suporterii din Târgu Jiu, este a membrilor asociaţi de la Pandurii Lignitul Târgu Jiu. Pentru că Consiliul Judeţean Gorj şi Consiliul Local, de trei ani de zile nu au mai finanţat activitatea la Pandurii absolut deloc, şi atunci, găsind o oportunitate, să nu uităm că este un om de afaceri de succes, a crezut că, forţându-le mâna, poate se aliază cu el în această direcţie.

Rep. Dar dacă autorităţile  spun că nu au fost de acord să le apară numele pe tricouri, nu le credeţi?

M.C.: Am văzut toate dezminţirile celor implicaţi, de acord, poate nu au fost de acord direct, dar un om de afaceri ce face, caută toate oportunităţile să promoveze cât poate afacerea sa mizând pe slăbiciunea sau pe nehotărârea structurilor care fac parte din cealaltă organizaţie. Poate nu au fost deloc consultaţi.

Rep.: Domnul Sarcină a spus că echipa nu are datorii şi e hotărâtă să facă treabă...

M.C.: La anul el va dispărea din divizia a doua, dar eu sper să promovăm noi şi lucrurile se vor rezolva foarte simplu.

Rep.: Dar nu ar avea loc ambele echipe să joace pe stadionul Municipal?

M.C.: Dacă plăteşte nu este nici un fel de problemă. Nu ştiu cât va costa, dar vom face socotelile şi unii, şi alţii, să vedem cât va cere şi primăria. Eu cred că va fi mult mai mult decât plătesc acum la Severin. Şi nu cred că va fi nici un fel de duşmănie, e doar  apetitul lui de a se lega aşa de orice numai pentru a fi băgat în seamă. Echipa lui Sarcină a ieşit din anonimat numindu-se Pandurii.

Rep. Dar dacă sunteţi prieteni de ce nu v-a anunţat că va numi echipa lui Pandurii?

M.C.: Prieteni nu, prietenia e prea mult spus. Ne cunoaştem, suntem cunoştinţe, nu ne-a informat că va folosi numele echipei. Nu suntem prieteni şi nu avea de ce să anunţe, omul îşi face afacerea lui şi nici eu nu îi spun tot ce gândesc. Eu nu am decât un singur gând, să îl bat de fiecare dată!

Rep.: Dar de ce nu aţi încercat să îl aduceţi pe Nicolae Sarcină în acţionariatul de la Pandurii?

M.C.: La recomandarea primarului Romanescu şi a altor oameni am încercat să negociem şi să îl aducem în structura acţionariatului echipei Pandurii, dar el a spus nu, veniţi voi la Energeticianul. Iar acest lucru nu era posibil. Pentru că ce are Pandurii Târgu Jiu aproape că nu are nici o altă structură sportivă din România, are o bază sportivă şi nu depinde de nimeni. Iar nimic din ce are Pandurii acum nu putea fi transferat pe structura pe care o avea Energeticianul. Am purtat multe discuţii şi am spus să vină lângă noi dacă vrea. Creditorii clubului niciodată nu vor fi de acord să transfere un potenţial venit pe care l-ar putea avea din patrimoniul pe care îl are la ora actuală Pandurii Târgu Jiu.

Vizualizări: 1,904

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Interviu:

Citește și: