Condescu îi face treaba lui Ruşeţ

Liderul sindical Marin Condescu este cel care i-a făcut treaba lui Ion Ruşeţ în ultimul an. Este vorba despre treaba de sindicalist, dat fiind că Ruşeţ a fost pus prim-vicepreşedinte la Federaţia Naţională Mine Energie, condusă de Condescu. Ruşeţ s-a autosuspendat la finalul anului 2010, iar atribuţiile au luate de Condescu.  

O lege adoptată în Camera Deputaţilor interzice parlamentarilor să deţină funcţii în federaţiile şi confederaţiile sindicale. Este vorba despre  preşedinţi, prim-vicepreşedinţii sau secretarii de federaţii sau confederaţii sindicale sunt incompatibili cu calitatea de parlamentar.

Conform declaraţiei de interese a senatorului Ruşeţ, publicată luna aceasta, liderul democrat-liberalilor gorjeni s-a autosuspendat, pe 3 noiembrie 2010, atât din calitatea  de preşedinte al USME Jilţ Turceni, cât şi din cea de prim-vicepreşedinte al  Federaţiei Naţionale Mine Energie.

Deputatul PDL Severus Militaru a confirmat că în acest moment şi-a delegat atribuţiile lui Marin Condescu” ne-a precizat deputatul Militaru.

„Nu intru în această categorie, estre vorba despre confederaţiile sindicale. Asta este o treabă ok pentru că la nivelul acesta intri în conflict cu autorităţile statului, nu ştii pe cine mai aperi. Domnul Ruşeţ şi-a predat atribuţiile lui Marin Condescu, acelea de primi-vice la FNME“, a spus Militaru.

Vizualizări: 127

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: