Condescu: Putem bate şi Rapidul

Pandurii au fost numiţi, în urmă cu doi ani, din cauza eşecurilor consecutive „Agenţii 007”. Acum seria de semieşecuri şi eşecuri este ceva mai gri fiind vorba tot de şapte meciuri fără victorie, patru rezultate de egalitate şi trei eşecuri, dar şi de jocuri foarte slabe şi foarte puţine goluri marcate, atacul fiind în continuare problema cea mai sensibilă a echipei. Conducerea clubului nu pare foarte îngrijorată de situaţia actuală, preşedintele Marin Condescu precizând că echipa este în obiectiv.

Antrenorul Liviu Ciobotariu spune că nu a avut timp să schimbe prea multe la echipă în puţinele zile petrecute cu Pandurii mulţumindu-se să studieze atent jocul echipei, mergând pe acelaşi schelet cu care a pornit în noul sezon Sorin Cârţu. „Am observat că sunt multe de pus la punct. Însă, până în iarnă nu o sa schimb mare lucru pentru că şi echipa este obişnuită să joace într-un anumit stil”, a precizat antrenorul menţionând că va încerca să remedieze părţile negative în aşa fel încât să pună accent pe ceea ce s-a făcut bine în jocurile trecute.

Vrea să impună un stil propriu echipei

Ciobotariu vrea să impună un stil propriu pandurilor precizând că nu poate face acest lucru brusc. „Uşor-uşor, vreau să imprim stilul meu de joc. Însă la fel de adevărat este şi faptul că nu pot să-l schimb peste noapte. Probabil că eu am alt stil de a antrena, diferit de cel al fostului antrenor. Aşa cum am mai spus şi când am ajuns aici, eu îmi doresc să am o echipă care joacă fotbal. Uşor-uşor, vreau să am o posesie mai multă şi să ne creăm mai multe ocazii de gol”, spune tehnicianul şi deocamdată partea cu posesia şi ocaziile de gol s-a dovedit a fi adevărată la ultimele două partide la care el a stat pe bancă. Probleme ar putea apărea dacă Pandurii se va obişnui şi cu posesia dar şi cu ratările iar rezultatele ar putea întârzia să apară. Situaţia echipei nu e foarte roz în acest moment chiar dacă Pandurii e în obiectiv, pentru că va mai juca acasă cu Rapid şi Unirea Alba Iulia şi e greu de crezut că va putea câştiga ambele partide.

Condescu nu crede că e criză la echipă

Jocul pandurilor e mult mai ofensiv de două etape şi acest lucru pare să dea ceva mai mult optimism conducerii clubului gorjean şi mai ales preşedintelui Condescu care crede că echipa sa poate bate şi cea mai în formă echipa a campionatului, pe Rapid: „Echipa are 16 puncte şi merge înainte. Nu suntem în criză, suntem în obiectiv. Mergem mai departe şi luptăm. Putem bate şi Rapidul.”

Oficialul spune chiar că nu va mai aduce alţi atacanţi după ce l-a văzut pe Tilincă la ultimul joc cu Gloria în care ghinionistul atacant a ratat cinci ocazii dar a şi marcat: „De ce mai aducem alţi atacanţi, Tilincă nu e atacant? A ratat mult dar a jucat bine. A fost şi lipsă de şansă şi forma foarte bună şi norocul portarului celor de la Gloria. Dacă până acum nu prea aveam ocazii şi nu puteam spune ceva acum am avut patru faze de singur cu portarul.”

Vizualizări: 106

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: