Viorel David despre schimbările, plecările şi venirile de la Pandurii

Directorul general al societăţii Artego, Viorel David, a declarat într-un interviu la un post local de radio că schimbarea lui Marin Condescu nu a fost propusă niciodată în Adunarea Generală a Acţionarilor (AGA), că Florin Cârciumaru ar trebui să rămână în forul de conducere al clubului, iar Liviu Andrei ar fi fost angajat la Pandurii pentru că a cerut o slujbă.

Societatea Artego condusă de Viorel David este unul din cei patru finanţatori ai Clubului Sportiv Pandurii. Acesta a încercat să stea departe de scandalul început acum câteva luni la Pandurii, fiind deranjat de faptul că tot mai multe persoane îşi dau cu părerea despre club. „Echipa trebuie lăsată să joace, sunt prea multe comentarii, prea multe păreri. Felicit echipa pentru rezultate şi conducerea din această echipă. Eu felicit pe toţi cei care conduc CS Pandurii“, a declarat Viorel David.

Deşi directorul general al CE Oltenia, Laurenţiu Ciurel, a spus că a încercat de mai multe ori să-l schimbe pe Condescu, dar nu au vrut ceilalţi acţionari, Viorel David a spus că niciodată nu a existat această propunere în AGA. „Schimbarea domnului Marin Condescu nu s-a cerut în nicio Adunare Generală a Acţionarilor. S-a cerut în ziar, la radio, dar nu s-a cerut în Adunarea Generală a Acţionarilor“, a continuat acesta.

Vrea să rămână şi Cârciumaru, şi Andrei

În ceea ce priveşte retragerea lui Florin Cârciumaru din AGA, Viorel David spune că speră să se răzgândească. „Îi transmit o rugăminte: să nu plece pentru că este nevoie de oameni luptători. Echipa asta nu s-a făcut din neant şi nu din părerile celor care şi le spun acum. Nu din păreri, ci din eforturile unor oameni pe care i-a chemat Condescu, Cârciumaru şi chiar Vulpe care acum este în puşcărie”, adaugă finanţatorul Pandurilor.

A fost atins şi subiectul numirii lui Liviu Andrei. Judecând după declaraţia directorului David, Liviu Andrei a cerut şi a primit o slujbă la Pandurii pentru a reveni în Gorj, aproape de familia sa. „Domnul Liviu Andrei a venit şi la mine şi mi-a spus, domnule, vreau să vin înapoi în Târgu Jiu că aici am familia şi aici vreau să muncesc. Vreau să lucrez în Târgu Jiu. Ar fi posibil la clubul de fotbal, pentru a avea un serviciu şi pentru a ajuta cu ce pot Târgu Jiul? A dorit să vină la club pentru a ajuta echipa. Ce să facem? Să-l omorâm pe Andrei că este din Târgu-Jiu? Să-l omorâm c-a fost prefect, să ne batem joc de oameni în felul acesta? De ce nu suntem de acord cu numirea sa? Nu sunt mulţi oameni de excepţie în Târgu-Jiu”, a declarat David.

Nu-l omorâm şi nu ne batem joc, dar faptul că Liviu Andrei vrea să fie aproape de soţie şi copii nu e un motiv suficient pentru a fi angajat la vicecampioana României, ar spune rău-voitorii.

Vizualizări: 184

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: