Condescu: Stanca va pleca să joace în Liga I

Portarul Răzvan Stanca s-a aflat ieri la Târgu Jiu pentru a rezolva unele probleme cu clubul legate de operaţia pe care acesta a suferit-o recent la spate. Operat la final de sezon, jucătorul este deja refăcut şi a început recuperarea pentru a fi în formă la debutul noului sezon. Stanca a clarificat şi unele aspecte legate de un eventual transfer al său precizând că nu are absolut nici o ofertă deşi zvonuri referitoare la faptul că ar fi dorit de alte echipe au apărut deja în presă.

Stanca este sub contract cu Pandurii şi, teoretic, ar trebui să mai joace un an la echipa din Târgu Jiu dacă nu va primi eventuale oferte. Portarul are permisiunea conducerii de a negocia cu alte cluburi în cazul apariţiei unor oferte fiind privilegiat pentru că are şanse de a juca la echipa naţională şi Pandurii nu vor să fie o piedică pentru talentatul portar. „Stanca va pleca să joace în Liga I pentru că are şanse să ajungă la naţională în condiţiile acestei crize de portari”, a spus preşedintele Condescu care a discutat în aceste zile din nou cu portarul bucureştean.

Stanca nu se prea bucură de vacanţă, fiind acum şi în recuperare după o operaţie la spate dar aşteptând încă un verdict favorabil pentru echipa sa, el nefiind încă resemnat în ceea ce priveşte retrogradarea: „Nu ştiu dacă poate fi vorba de vacanţă pentru mine, deocamdată sunt liber şi mă recuperez după operaţia de la spate. Să zicem că mă mai relaxez puţin şi aştept veşti să vedem cum se lămureşte situaţia mea şi a echipei. Atâta timp cât încă mai sunt ceva şanse, chiar şi 0,01 % eu încă mai sper. Încă sunt jucătorul echipei Pandurii şi trebuie să sper. Vreau să ştiu sigur cum stăm. Şi până nu se lămureşte situaţia definitiv şi cu licenţierile de la Liga a II-a şi astfel şi ultima speranţă, nu pot să zic nimic”.

Stanca este unul dintre jucătorii de la Pandurii care are privilegiul de a nu se afla forţat pe lista de transfer dar nici nu va fi ţinut cu forţa la Pandurii, el fiind cel care va alege unde va juca, bineînţeles în limita ofertelor pe care le va primi. „Deocamdată sunt jucătorul echipei Pandurii, sunt legat de un contract. Dar dacă aşa a zis domnul preşedinte Condescu, că mă lasă să plec dacă am oferte, nu pot decât să mă bucur. Poate chiar mi-am făcut datoria faţă de această echipă. Deşi, sincer, chiar nu aş vrea să retrogradeze Pandurii pentru că mi-aş dori să rămân la Târgu Jiu pentru a juca în continuare în Liga I”, a spus Stanca ieri precizând că nu are nici o ofertă de apleca: „Oferte concrete nu am primit.  Sunt doar simple zvonuri din presă şi din jurul echipei. Dar, dacă apare vreo ofertă o să mă gândesc, o să văd cum se termină şi “episodul” Pandurii şi abia apoi o să iau o hotărâre. Eu am vorbit cu domnul preşedinte, sunt în aşteptare şi a rămas să ţinem telefoanele deschise”. Stanca nu exclude posibilitatea de a continua şi la Pandurii pentru a-şi respecta contractul cu echipa din Târgu Jiu. „Sper să fie o vară norocoasă pentru mine, că până acum am avut numai ghinion”.

Vizualizări: 108

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: