Confesiunile unei prostituate: 25.000 de euro în cinci luni

A fost în Italia „la produs” şi nu s-a ales cu nimic, dar a avut ocazia să poarte un dialog extrem de interesant cu judecătorul care a audiat-o ieri ca martor într-un dosar de trafic de minori. O gorjeancă a ajuns acum în postura de a regreta faptele făcute în urmă cu câţiva ani i-a mărturisit magistratului de caz nu doar tariful pentru o partidă de sex, ci şi câştigul cu care s-a ales „peştele” său.

Audierea fostei prostituate s-a făcut ieri într-un dosar în care „clanul Cărigă” este în vizorul anchetatorilor. Procurorii DIICOT i-au anchetat pe membrii grupării respective şi într-un alt dosar, finalizat cu pedepse de până în 4 ani şi jumătate, la termenul de ieri fiind chemaţi la bară mai mulţi martori, printre care şi femeia care a recunoscut că s-a prostituat şi a cărei identitate nu o vom face publică, dar despre care vom vorbi folosind numele de „Tamara”. Aceasta i-a cerut şi magistratului de caz, Teofil Boncu, să fie citată pe viitor mai cu atenţie întrucât are acasă copii minori, care sunt la şcoală, care ştiu să citească şi care o întreabă ce înseamnă „trafic de minori”, lucru scris pe documentele prin care ea este chemată să depună mărturie.

„Credeaţi că vă duc la operă la Milano“

„Tamara” a spus câţi bani a produs în cinci luni, adică 25.000 de euro, dar şi cu câţi s-a ales ea din toată suma, respectiv doar 300 de euro, adică mai puţin decât ajutorul de şomaj pe care îl încasa în România dacă rămânea acasă. „Banii cine îi colecta? Cine vă era peşte?”,  a întrebat magistratul, răspunsul femeii fiind unul al unei neştiutoare. „Era o fată care strângea banii. Am înţeles că o chema Jenny, care îi trimitea la unul de-i spunea Ţiganul. Făceam pe zi şi 1000 de euro, preţul pentru o partidă de sex fiind de 50 de euro”. Concluzia magistratului a fost una care a stârnit rumoare în sală: „Deci cam 20 de acte sexuale pe zi! Vă ţineaţi bine!”.

Femeia a povestit însă şi că a reuşit să fugă cu greu din Italia, paşaportul fiindu-i oprit de Codruţ Vasile Cărigă, partea ei din cei 25.000 de euro fiind de 300 de euro, motiv pentru care magistratul de caz a şi făcut un calcul simplu în privinţa câştigurilor pe care le avea prostituata şi „protectorul” ei. „Deci mai bine de un miliard de lei vechi! L-ai fi câştigat în România din muncă cinstită? Eu am surorile mele care muncesc la ţară de le sar capacele. Munca în agricultură e grea. V-au spus că vă duc ei acolo ca dame de companie? Ce credeaţi, că vă ţin unii de cald şi vă duc la opera din Milano?”, a întrebat magistratul. „Tamara” l-a asigurat pe magistrat că acum este femeie la casa ei şi că lucrează ca vânzătoare la un magazin din Sardinia, pe un salariu mai mic, dar cu care îşi îngrijeşte copii.

Patroana de la Anabell, luată la întrebări

Puţină lume ştie că familia Ciocioi este în relaţii de rudenie cu membrii familiei Cărigă, implicaţi în anchetele DIICOT. Doamna Ciocioi, „patroana de la Anabell”, aşa cum s-a prezentat la instanţă, a apărut şi ea ieri ca martor în acest proces. Maria Cărigă, mama celor doi băieţi implicaţi în anchetele procurorilor, este angajată a hotelului respectiv, dar şi arestată în unul dintre dosare. Deşi nu avea un salariu prea mare, femeia reuşea să îşi împrumute însă patroana cu sume de bani care procurorilor li s-au părut dubioase, anchetatorii făcând un calcul conform căruia naşa a primit de la fina sa peste 10.000 de euro, bani pe care i-a şi returnat în timp. „Cred că mi-a spus că i-a trimis fiul său din Olanda, pentru că ea nu avea de unde să deţină acea sumă”, a menţionat patroana hotelului, moment în care judecătorul de caz a precizat şi el, ironic, evident, „plătiţi aşa de bine, venim şi noi să lucrăm la dvs?”.

Doamna Ciocioi a mai declarat şi că i-a atenţionat pe fii Mariei Cărigă să nu îi aducă „fete” la hotel, judecătorul de caz interesându-se şi dacă şi-a ţinut departe copii de afacerile finilor, răspunsul fiind unul pozitiv. Robert Ciocioi a ajuns totuşi, toamna trecută, pentru o noapte în arestul IPJ Gorj, fiind implicat într-un scandal la un local din oraş, atunci el fiind încătuşat alături de Vasile Ruşeţ, un alt tânăr apropiat de cercurile interlope ale Gorjului.

Vizualizări: 538

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: