Conflictul Barbu-Rotaru, neinteresant pentru conservatori

Liderul organizaţiei judeţene a Partidului Conservator, Marius Borcan, nu cunoaşte motivele “divorţului” dintre parlamentarii Răzvan Rotaru şi Tudor Barbu şi va cere lămuriri senatorului care este aşteptat în curând la Gorj.

Preşedintele PC Gorj pare că vrea să stea departe de discuţiile legate de destrămarea echipei Barbu-Rotaru. “Nu ştiu ce s-a întâmplat, probabil în zilele următoare şi probabil peste o săptămână-două, la Gorj, mă voi întâlni cu domnul senator Barbu, cu care am o relaţie foarte bună, Ne vom întâlni atunci şi poate voi afla şi eu ce s-a întâmplat. Nu cunosc deocamdată amănunte, este problema domnului deputat Rotaru, dumnealui ştie ce e de făcut. Nu este adevărat că l-am neglijat, pe domnul Rotaru l-am invitat la toate acţiunile partidului”, a spus Marius Borcan, preşedintele PC Gorj.

Referitor la declaraţiile senatorului Tudor Barbu conform cărora PC la nivelul judeţului ar fi un partid de opoziţie, Marius Borcan lasă de înţeles că susţine această opinie. „Partidul Conservator şi-a făcut datoria în cadrul USL, a respectat atât ACD-ul cât şi USL-ul. Ne-am făcut datoria. Că PC Gorj nu a obţinut ceea ce trebuia să obţină este problema colegilor noştri de alianţă. Partidul Conservator Gorj trebuia să-şi primească acel procent din deconcentrate şi nu s-a întâmplat acest lucru”, a mai spus Marius Borcan.  

Vizualizări: 169

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: