Maşinile de lux ale unui senator, scoase la vânzare de Fisc

Societatea Maserati deţinută în trecut de senatorul PNL Dian Popescu, manageriată în prezent de fratele parlamentarului, a fost exectutată silit de Finanţele din Gorj pentru recuperarea datoriilor pe care le înregistrează la bugetul de stat. Zeci de maşini din proprietatea societăţii, printre care şi autoturisme de lux precum Jaguar, Land Rover sau Mercedes ar putea fi scoase astăzi la vânzare. Bunurile au fost evaluate la peste 2 milioane de lei.

Nu mai puţin de 21 de bunuri aflate în proprietatea societăţii Maserati SRL ar putea fi scoase astăzi la vânzare de Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Gorj. Printre aceste bunuri se regăsesc şi maşini de lux precum: 2 autoturisme Jaguar fabricate în 2006, pentru care preţul de pornire al licitaţiei pentru fiecare a fost stabilit la 32.100 lei; un autoturism Mercedes Benz şi un autoturism Land Rover. Totodată au fost scoase la vânzare şi alte autovehicule, dar şi terenuri şi clădiri: o autoutilitară Mercedes Benz, o Autoutilitară Iveco, o Autoutilitară Man; o Autoutilitară Wolkswagen, o staţie sortare - concasare din Jupâneşti pentru care preţul de pornire este de peste 1,1 milioane lei, un teren intravilan situat în Târgu Jiu şi un altul în Jupâneşti, două încărcătoare, dar şi alte bunuri.  

Şi Hotelul Sara din Ţicleni, deţinut de Gabriel Popescu, fratele parlamentarului gorjean, a fost executat silit pentru o datorie restantă de circa 20 mii lei la plata facturilor pentru apa consumată. În acest caz executarea silită a fost cerută în instanţă de către furnizorul regional de apă, societatea Aparegio.

Vizualizări: 180

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: