Consilierul prefectului ar fi vrut să fie arbitru

Tibi Popescu, cel care ocupă postul de prim-vicepreşedinte al Organizației de Tineret a Partidului Democrat Liberal (OTPDL), dar este și consilierul prefectului Liviu Andrei, crede că datoria tinerilor care vor să facă politică este să încerce să schimbe percepția generală despre oamenii politici. La 28 de ani, Tibi Popescu este un tânăr cu ambiții, spune că partidele politice nu sunt nici bune nici rele şi că doar oamenii care le compun pot fi răi sau buni. Reușește cu succes să împace și latura politică dar și cerințele administrative din Instituția Prefectului Gorj.

Absolvent al Facultății de Științe Economice din cadrul Universității ”Constantin Brâncuși”, Tibi Popescu este angajat al Instituției Prefectului încă din 2008. Un an mai târziu devine consilierul prefectului Liviu Andrei. Cum era și firesc, acum ia lecții de administrație publică. ”Mi-a plăcut economia din liceu, a fost dorința mea să urmez această facultate. Acum fac un master pe administrație publică, sunt în anul II. Președinte al organizației de tineret sunt din aprilie 2011. Cred că s-a reușit formarea unei echipe, s-a format un grup frumos acolo și suntem ca o mare familie. Organizația de tineret reprezintă mai mult un for colegial în care funcțiile chiar nu contează”, a declarat Tibi Popescu.

Regretă o carieră în arbitraj

Pasionat de fotbal, tânărul Tibi Popescu are un mic regret, acela că nu a reușit să aibă o carieră în arbitrajul sportiv. ”Am arbitrat meciuri de divizia C din 1999 până în 2008. Acesta ar fi un mic regret pe care îl am, că nu am reușit să fac o carieră din arbitraj. Acum joc fotbal o dată pe săptămână cu prietenii. Am foarte puțin timp liber și profit de el. Am intrat în politică pentru că am auzit de prea multe ori ”toți sunt niște hoți”-nu cred treaba asta. Nu îmi este teamă de electorat. Dacă vrei să candidezi pentru o funcție trebuie să înfrunți electoratul. În ceea ce mă privește, nu m-aș vedea candidând de unul singur, pentru mine, îmi place să am o echipă”, a precizat Tibi Popescu.

VICIU

Ca toți tinerii din ziua de azi, și consilierul prefectului are vicii. De fapt, avea pentru că în urma unei demonstrații de voință, a renunțat la ele. ”Am fumat timp de 13 ani dar în urmă cu un an și jumătate am renunțat la țigări ca o demonstrație de voință. În viitor mă văd cu o familie reușită căci pe plan profesional nu ști niciodată ce-ți rezervă viitorul”, a adăugat Tibi Popescu.

Vizualizări: 139

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: