Consiliul de Supraveghere al CE Oltenia, demis pentru a-l salva pe Ciurel

Consiliul de Supraveghere al Complexului Energetic Oltenia a fost demis de AGA la o zi după ce convocase o şedinţă de analiză a activităţii Directoratului CEO, în urma căreia echipa lui Ciurel ar fi fost demisă. Aşa se şi explică de ce a fost convocată de urgenţă o adunare generală extraordinară pentru revocarea Consiliului de Supraveghere, deşi iniţial revocarea urma să fie discutată pe 16 aprilie şi ar fi trebuit să aibă ca motiv rezultatele financiare slabe ale companiei.

Interesant este că Directoratul şi managerul privat Ciurel rămân în funcţii în ciuda rezultatelor slabe, dar au fost păstraţi şi doi membri din vechiul consiliu, apropiaţi de PSD, adică Georgiana Porumbel şi Alin Chitu.

Au fost înlocuiţi Gabriel Dumitraşcu, Răzvan Purdilă şi Dorin Spătaru. Un post era vacant de anul trecut, după arestarea lui Ioan Mihăilă. Din noul CS fac parte Georgeta Felicia Răcăşanu, Marius Andrei Roman, Radu Cristian Pop, Radu Cristian Eugen, dar şi Porumbel şi Chitu. Reprezentantul Fondului Proprietatea, Daniel Naftali, a fost înlocuit Dan Gheorghe.


Vizualizări: 167

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: