Contestaţia lui Moţa respinsă, Focşan rămâne prim-procuror

Emil Moţa a fost prim-procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj pentru o noapte, pentru că cel care rămâne pe funcţie este Gheorghe Focşan. Focşan a avut mai mult decât Moţa cu 46 de sutimi.

Cei doi, Emil Moţa şi Gheorghe Focşan, au susţinut mai multe probe pentru funcţia de prim-procuror, pe parcursul mai multor zile. Ultima probă, cea scrisă a avut loc pe 26 iunie. Moţa a depus şi două contestaţii, una pentru întrebarea 20, care i-a fost admisă şi alta pentru întrebarea 49, care i-a fost respinsă. După soluţionarea contestaţiilor, şi Moţa şi Focşan au luat ajuns la nota 9.00, fiind la egalitate. Diferenţa a fost făcută de notele obţinute la susţinerea proiectului privind exercitarea atribuţiilor specifice funcţiei de prim-procuror. Gheorghe Focşan a primit 8, 96 şi Moţa 8,50. La testul psihologic amândoi au primit „recomandabil“.

CANDIDATURI

Examen au susţinut şi Ionela Bertha pentru Parchetul de pe Lângă Judecătoria Târgu Jiu pentru funcţia de prim-procuror adjunct şi Camelia Caragea la Târgu Cărbuneşti pentru prim procuror. Bertha a obţinut 7,78 la susţinerea proiectului şi 9,20 la proba scrisă. Caragea a luat 9,78 la susţinerea proiectului şi 9 la  proba scrisă.

Vizualizări: 133

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: