Contrabandişti de ţigări, după gratii

O gorjeancă şi fiul ei au ajuns în arestul IPJ Gorj, alături de un tânăr din Reşiţa, cu toţii fiind implicaţi în diferite operaţiuni considerate de poliţişti a fi contrabandă cu ţigări. Oamenii legii au reuşit luni seara să facă două capturi de care nu au prea avut parte în ultima vreme, mii de pachete de ţigări netimbrate şi sute de litri de alcool contrafăcut fiind confiscate cu această ocazie. Pentru a descoperi „prada” a fost nevoie inclusiv de percheziţii domiciliare.

        

Poliţiştii gorjeni au avut parte luni seara de două mari capturi în privinţa ţigărilor de contrabandă, una dintre locaţii fiind la Căpreni, acolo unde oamenii legii au observat două maşini tixite cu ţigări. Autoturismele erau lângă casa Elenei Bujor, o femeie de 53 de ani, care, iniţial, a negat orice implicare a sa în acţiuni de acest gen, după percheziţie oamenii legii dispunând atât reţinerea ei, cât şi a fiului, niciunul dintre cei doi nedorind ieri să facă vreun comentariu despre situaţia în care se află şi motivele pentru care au fost încătuşaţi.

„Au identificat peste 6.600 pachete de ţigări provenite din contrabandă şi 243 litri de alcool, de provenienţă străină. În imobilul suspectei au fost găsite 781 pachete de ţigări şi cantitatea de 128 litri alcool, iar în cele două autovehicule, 5.830 pachete de ţigări şi 115 litri alcool”, afirmă purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, inspectorul principal Daniel Tică, purtător de cuvânt al IPJ Gorj.

Reşiţean reţinut la Gorj

Captura de la Căpreni nu este însă singura, pentru că un tânăr din Reşiţa şi-a petrecut şi el o noapte în arestul IPJ Gorj, după ce a fost prins în trafic având maşina burduşită de mii de baxuri de ţigări. Acesta a fost tras pe dreapta la intersecţia de la Scoarţa, dar nu a oprit, iar la Târgu Cărbuneşti oamenii legii au organizat un filtru, aici descoperindu-se că în maşină mai era un tânăr de 23 de ani din Filiaşi. Poliţiştii au reuşit însă să dea de urma ţigărilor, 6.500 pachete de ţigări.

Vizualizări: 113

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: