Contractele reduse cu 25% lasă Energia fără jucători

Energia Pandurii mai are în acest moment 13 jucători care sunt clar sub contract cu clubul, restul jucătorilor fiind incerţi. Reducerile de contracte cu 25 % impuse de conducerea clubului au pus pe gânduri unii dintre jucători. Cum patru dintre jucătorii din lot au plecat la echipele naţionale, iar alţii patru au plecat sau vor pleca definitiv de la Energia, antrenamentele se mai desfăşoară cu 11 jucători. Nici în privinţa lor nu este totul perfectat, Andrieş neputând preciza clar pe cine se va baza în retur.

După primele discuţii dintre conducere şi jucători a reieşit că toţi cei trei jucători de origine sârbă din lot vor pleca. Între timp însă doi dintre ei s-au răzgândit şi au promis că vor semna noile contracte reduse. „Vukas şi Kukrika probabil vor rămâne la noi, după ce au acceptat condiţiile salariale impuse de club. Dintre cei trei sârbi, doar Stojchevschi ne va părăsi în această iarnă”, a spus Andrieş, care se bucură că se va putea baza pe cei doi jucători cu experienţă, ambii jucând pe la naţionalele ţărilor lor.

Nicio zi fără plecări

Julien Humberto e un caz aparte, acesta explicând conducerii că nu mai poate rămâne la echipă, dar nu numai din cauza reducerii de salariu, ci şi a unor probleme în familie. „Iniţial Humberto acceptase propunerea conducerii de a-i fi diminuat salariul, apoi a venit şi ne-a anunţat că, după ce a discutat cu soţia, a luat decizia de a nu mai continua la Târgu-Jiu. În plus, el a mai precizat că are şi ceva probleme digestive şi intenţionează să facă un control şi un tratament în acest sens”, a explicat antrenorul Andrieş, care a mai pierdut astfel un jucător de bază din lot.

În ceea ce priveşte postul pe care evolua Humberto, tehnicianul are noroc că mai are jucători care pot evolua acolo cu succes: „El a dorit să plece şi noi jucători cu forţa nu păstrăm. Vom vedea cum ne vom descurca pe acest post. Îl avem pe Truică, mai este şi Şandru, care este încă necopt, dar îl putem folosi şi pe Sandu Iacob pe postul de coordonator”. În ceea ce priveşte transferurile nu se întrevede nimic nou la Energia, dar de plecat se pleacă zilnic de la echipă.

Andrieş a precizat ieri că se va discuta despre transferuri numai în momentul în care se va şti clar cine mai rămâne în lot, acum discuţiile privind noile contracte nefiind finalizate. Cert este că cea mai mare şansă de a ajunge înapoi la echipă o au Popescu şi Mazilu care au fost împrumutaţi la Baia Mare.

Vizualizări: 177

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: