Contractul lui Huidu, reziliat de consilieri

Contractul de concesionare încheiat de Primăria Târgu Jiu cu SC Noua Agricultură a fost reziliat în cadrul şedinţei Consiliului Local de ieri. Potrivit contractului, Dumitru Huidu trebuia să amenajeze o parcare supraterană şi spaţii comerciale pe o suprafaţă de 3.900 mp de teren situat în Piaţa Centrală. Reprezentanţii municipalităţii spun că pe acest teren va fi amenajată tot o parcare deoarece locurile existente în zonă sunt insuficiente în raport cu numărul mare al autoturismelor ce staţionează în apropierea Pieţei Centrale. (D.M.)

Magazinele alimentare în vizorul veterinarilor

Inspectorii sanitar-veterinari au sancţionat un număr de şapte unităţi de comercializare cu amănuntul a produselor alimentare din Târgu Jiu, unul din Rovinari şi un fast-food tot din municipiu. Neregulile depistate au constat în: manipularea produselor fără echipamente şi ustensile de protecţie, nerespectarea condiţiilor de vecinătate la depozitarea unor produse alimentare şi lipsa documentelor de calitate şi conformitate a unor legume proaspete. Valoarea amenzilor aplicate s-a ridicat la suma de 10.800 lei. (D.M.)

            

Transport gratis de 1 şi 8 Martie

Doamnele şi domnişoarele vor circula gratis, pe 1 şi 8 Martie, cu mijloacele de transport în comun ale societăţii Transloc. De asemenea, şoferiţele vor fi scutite de plata taxei în parcările cu plată existente pe raza municipiului Târgu Jiu. În cele două zile, femeile se vor bucura de mai multă indulgenţă şi din partea poliţiştilor. Astfel, conducătoarele auto ce vor parca neregulamentar nu vor primi amendă şi nici nu li se vor ridica autoturismele. (D.M.)

Vizualizări: 97

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: