Conturi goale la Pandurii?

Jucătorii de la Pandurii au depăşit obiectivul stabilit de acţionari, obţinând şase puncte în trei meciuri, faţă de cele cinci care ar fi dus la deblocarea primelor şi salariilor. Cu toate acestea, banii nu au intrat pe carduri. Preşedintele Consiliului de Administraţie, Mihai Prunariu, a promis că salariile din februarie vor fi plătite luni fotbaliştilor, iar despre prime nu a făcut vorbire. Situaţia a fost comentată şi de politicieni.

Preşedintele Partidului Forţa Civică Gorj, Ion Săvoiu, arată într-o postare pe facebook că fotbaliştii de la Pandurii sunt în continuare neplătiţi, deşi au îndeplinit obiectivul impus de acţionari. Săvoiu susţine că de fapt echipa a fost lăsată fără bani, iar performanţa chiar îi încurcă pe aşa-zişii finanţatori. "Fotbaliștii de la Pandurii Tg Jiu au depăşit baremul de puncte fixat de vicele PSD Mihai Prunariu. Dar, surpriză: actualul vice PSD Prunariu și fostul vice PSD Ciurel nu au achitat, încă, restanţele financiare către fotbalişti. Nici salariile, nici primele. Nici măcar salariile pe luna februarie nu s-au plătit, deşi suntem, iată, în 10 aprilie! Concluzia? Nu contra-performantele sportive din trecut au determinat tovarăşii de la PSD să taie salariile şi primele, ci lipsa banilor din conturile clubului. Odată terminaţi banii lăsaţi de Marin Condescu, fotbaliştii si antrenorii au rămas … pe drojdie”, scria ieri Săvoiu, care a sugerat că prioritară în această perioadă este colectarea de bani pentru campania electorală. 

Prunariu a declarat pentru Radio Târgu Jiu că jucătorii vor avea în conturi până luni salariile pe februarie. Următorul obiectiv este obţinerea a şapte puncte în trei etape, mai exact din meciurile cu Săgeata Năvodari, FC Botoșani și ACS Poli Timișoara. Următoarea confruntare este programată luni, pe teren propriu, cu Săgeata Năvodari, de la ora 21.00.

Vizualizări: 175

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: