Copaci face dezvăluiri incredibile despre ce se întâmplă la Târgu Jiu

Fotbalistul Paul Copaci și-a încheiat aventura la ACS Viitorul Târgu Jiu după aproape doi ani de zile, plecând înainte de finalizarea contractului. Fundașul arădean a dezvăluit, pentru liga2.ro ceea ce a trăit la clubul gorjean condus de Nicolae Sarcină.

Haosul de la echipa gorjeană este alimentat de ultima decizie a patronului, aceea de a-l demite pe Eugen Trică, cel care pleacă de la Târgu Jiu pentru a doua oară în acest sezon. Nu e prima dată, însă, când antrenorii vin și pleacă de la echipa înfiinţată de Nicolae Sarcină cu scopul de a-i lua locul fostei vicecampioane a României, Pandurii Târgu Jiu. Cum Pandurii nu a mai intrat în faliment, cum probabil sperau mulţi dintre cei care au contribuit la căderea echipei din ultimii ani, Sarcină a băgat  echipa ACS Viitorul Târgu Jiu, fostă Energeticianul, fostă ACS Şirineasa, în insolvenţă. De atunci au şi început problemele pentru jucători.

Rar se întâmplă ca un fotbalist să spună că este ”foarte bucuros” pentru că și-a încheiat contractul cu o echipă, ba chiar să se și felicite singur pentru decizie, cu toate că nu are o înțelegere cu vreun alt club. ”Am fost mințiți și umiliți”, a spus pentru sursa citată Copaci, care nu-i pronunță numele lui Nicolae Sarcină, însă în lumea fotbalului se știe cine ia deciziile la această echipă care a fost condusă chiar de ginerele omului de afaceri gorjean, dar acum nu se mai ştie însă cine este administrator special la club în insolvenţă. ”În primul rând sunt foarte bucuros că am reușit să îmi închei contractul cu ACS Viitorul Târgu Jiu. Nu știu dacă a fost și dorința lor sau nu, dar mă felicit pentru decizie. ... Din păcate, cu tot respectul pentru oamenii din jurul echipei, ceea ce se întâmplă la acest club care este considerat profesionist este ceva unic în fotbalul mondial! Ce am trăit în acest an la această echipă nu am trăit în viața mea și nu cred că mai există așa ceva. Și durerea mare este că nu sunt doar eu cel care spune aceste lucruri, ca să spună lumea: «Băi, băiatul ăsta este nebun!» Am o grămadă de colegi și foști colegi care au trăit aceste lucruri. Îmi pare rău pentru oamenii care stau pe lângă omul care conduce acest club”, a mărturisit Copaci pentru liga 2.ro, adăugând la problemele de organizare şi pe cele financiare: „Pe lângă condițiile de Liga 4 spre a 5-a de la echipă, astea sunt acoperite deja de veșnicile probleme financiare. Un an de zile nu am fost nici măcar o lună cu salariul la zi. Am fost mințiți și umiliți. Se știe despre cine spun. Și multe altele pe care nu vreau să le comentez, din respect pentru oamenii care încă mai sunt pe acolo. S-ar putea regiza un film de Oscar după aventurile din ultimul sezon, genul horror / dramă”.

Paul Copaci a semnat cu echipa de Liga 2  în vara anului 2020 după o scurtă experiență la Rapid. În sezonul trecut a prins 15 meciuri și a marcat un gol, iar în campionatul actual a fost jucător de bază în flancul stâng al apărării echipei atunci când a fost apt medical și a fost utilizat în 16 meciuri, în care a înscris tot o dată.

Vizualizări: 2,240

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: