Meci de vacanţă pentru ACS Viitorul Târgu Jiu la retrogradata Astra

ACS Viitorul Târgu Jiu se va deplasa la Astra Giurgiu în etapa din week-end pentru un meci fără miză. Giurgiuvenii sunt deja retrogradaţi iar ACS Viitorul este deja în vacanţă pentru că nu mai are nici un stres cu retrogradarea.

Două etape au mai rămas de disputat din play-out-ul Ligii 2, cu jocuri fără o miză reală după ce în runda trecută s-a decis matematic și a patra retrogradată în Liga 3, cât și cele două echipe care vor disputa barajul de menținere. Etapa a 6-a este programată în data de 30 aprilie, iar ultima rundă, a 7-a, va avea loc sâmbăta următoare, în 7 mai.

Singurul joc care la finalul acestei săptămâni va avea loc în alt interval orar va fi cel dintre Poli Timișoara și Metaloglobus București. În rest, partidele de la Râmnicu Vâlcea, Miercurea Ciuc, Buzău, Timișoara (Electrica) și Giurgiu vor avea loc de la ora 11:00. Meciul dintre Poli Timișoara și Metaloglobus se dispută de la ora 12:00, la dorința echipei gazdă de a nu juca la ”matineu”, pentru a-și atrage câți mai mulți spectatori în tribune. În această etapă vor sta Dunărea Călărași, în Grupa A, respectiv FC Brașov, în Grupa B.

Retrogradate matematic în Liga 3 sunt Dunărea Călărași, Dacia Unirea Brăila, din Grupa A, și Astra și Unirea Constanța, din Grupa B. Tot matematic, după etapa trecută, sunt decise și echipele care vor evolua la barajul de menținere în Liga 2. Din Grupa A va participa Poli Timișoara, iar din Grupa B pe locul 5 va termina FC Brașov.

Program etapa 6 play-out Liga 2, Grupa A:

sâmbătă, 30 aprilie 2022, ora 11:00

CS Comunal Şelimbăr – Dacia Unirea Brăila

FK Miercurea Ciuc – Politehnica Iaşi

Dunărea Călăraşi stă.

sâmbătă, 30 aprilie 2022, ora 12:00

Politehnica Timișoara – Metaloglobus Bucureşti

Program etapa 6 play-out Liga 2, Grupa B:

sâmbătă, 30 aprilie 2022, ora 11:00

FC Buzău – Unirea Constanţa

Ripensia Timișoara – Unirea Dej

Astra – ACS Viitorul Târgu Jiu

FC Braşov stă.

Vizualizări: 196

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: