Deplasare fără miză pentru Pandurii

Pandurii Târgu Jiu se va deplasa la Voinţa Lupac în etapa a 5-a a play-off-ul Ligii 3. Pentru formaţia gorjeană meciul nu mai are vreo miză importantă, decât una pentru statistică şi pentru moralul jucătorilor.

Încă cinci etape mai sunt de jucat din play-off-ul Ligii 3 dar în Seria a 7-a în care joacă Pandurii lucrurile sunt clare deja. CSM Reşiţa şi CSM Deva sunt echipele care vor juca la barajul de promovare în Liga 2.

CSM Reşiţa este neînvinsă în acest sezon, având 60 de puncte în timp ce ocupanta locului 2, CSM Deva, are 49 de puncte, fiind la 15 puncte de Pandurii, care ocupă locul trei.

Scăpaţi de grija calificării pe locurile de baraj, jucătorii celor de la Pandurii mai joacă pentru a avea minute pe teren şi pentru a câştiga experienţă. Meciul cu ultima clasată din serie, Voinţa Lupac, este aşadar unul fără miză pentru nici una dintre cele două echipe. Partida se dispută vineri, cu începere de la ora 17:00. În celălalt meci al etapei se întâlnesc CSM Deva şi CSM Reşiţa, pe terenul de la Orăştie pe care joacă formaţia din Deva.

Programul etapei a 5-a, play-off

CSM Deva - CSM Reșița

Voinţa Lupac - Pandurii Târgu Jiu

Clasament play-off, Seria 7

1. CSM Reșița   4       3       1       0       8 - 2 (6)      60    

2. CSM Deva     4       3       0       1       6 - 3 (3)      49    

3. Pandurii Târgu Jiu  4       1       1       2       5 - 6 (-1)    34    

4. Voinţa Lupac 4       0       0       4       1 - 9 (-8)    32    

Vizualizări: 1,147

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: