Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Steaua vine la Târgu Jiu vineri, în ultima etapă a LNBM

CSM Târgu Jiu va încheia actuala ediție de campionat a LNBM cu un meci pe teren propriu contra echipei Steaua București. Meciul, care contează pentru etapa a-30-a, ultimul din acest sezon pentru echipa pregătită de Claudiu Alionescu, este programat pentru vineri, 29 aprilie, de la ora 17.45.

Baschetbaliștii de la CSM Târgu Jiu vor să încheie sezonul regulat din Liga Națională cu o victorie în fața Stelei. CSM Târgu Jiu își așteaptă din nou fanii la Sala Sporturilor pentru meciul care încheie sezonul 2021-2022 pentru gruparea gorjeană. Chiar dacă pentru formația din Târgu Jiu nu se mai poate întâmpla nimic din punct de vedere al clasamentului, baschetbaliștii lui Claudiu Alionescu vor să le ofere fanilor o nouă victorie la final de campionat. „Urmează ultima reprezentație pentru noi în acest sezon. Un meci care, pe noi, chiar dacă nu ne mai poate ridica în clasament, suntem obligați să-l tratăm cu maximă seriozitate. Întâlnim Steaua, o echipă de tradiție care vine cu ambiții la Târgu Jiu. Pentru ei meciul s-ar putea să conteze în configurația clasamentului final. Steaua este o echipă bună, cu un mix între jucătorii străini care se remarcă prin latura fizică, cu cei doi americani, și stilul așezat, ex-iugoslav, cu cei trei oameni de pe semicerc. Se bazează foarte mult pe jocul de tranziție și la interior, iar acolo trebuie să fim foarte atenți. Așa cum spuneam, vreau să tratăm meciul foarte serios, pentru că în primul și în primul rând, vrem să-i răsplătim pe fanii echipei noastre cu o victorie, pentru că merită din plin acest lucru. Vreau să cred că sala va vibra din nou, chiar dacă meciul este programat vineri și la o oră nu tocmai accesibilă”, a declarat

Claudiu Alionescu, antrenor principal CSM Târgu Jiu înaintea acestei partide.

Meciul se dispută vineri, la Sala Sporturilor din Târgu Jiu, cu începere de la ora 17:45.

Galerie foto


Vizualizări: 260

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: