Copiii Gorjului, invitaţi speciali la inaugurarea stadionului din Târgu Jiu

Primăria Târgu Jiu va adresa invitaţii de participare la meciurile de inaugurare a Stadionului Municipal din Târgu Jiu pentru toţi copiii care practică sportul în mod organizat, la cluburi sportive sau echipe de fotbal. Indiferent că este vorba de echipe susţinute de primăriile locale din judeţ sau şcoli sportive şi echipe private, copiii acestora vor primi gratuit bilete de intrare la acest eveniment.

Primăria Târgu Jiu a rezervat un sector al noului stadion pentru copiii care practică un sport în Târgu Jiu sau la alte cluburi din judeţ. În colaborare cu AJF Gorj, vor fi adresate invitaţii pentru toate echipele de juniori ale cluburilor de fotbal care au echipe în campionatul judeţean.

De asemenea, primarul Marcel Romanescu a precizat că la acest eveniment sunt invitaţi toţi copiii şi juniorii care practică şi alte sporturi, de la CSM Târgu Jiu, CS Pandurii Târgu Jiu, CSS Târgu Jiu, LPS Târgu Jiu sau alte entităţi sportive private: „Îi anunţ şi pe cei de la CSM, aşa cum voi face şi cu toate entităţile sportive de pe raza judeţului Gorj, şi mă refer la juniori legitimaţi la toate cluburile existente în Gorj, inclusiv cluburile sau asociaţiile sportive ale autorităţilor locale din comune. Toate acestea vor primi invitaţii la acest eveniment pentru a aduce copii şi juniori la stadion la deschiderea oficială a acestuia”.

Edilul a explicat că s-a gândit la copii, să fie prezenţi la inaugurare, pentru că aceştia sunt viitorul sportului gorjean: „Ne-am gândit în primul rând la copii, ei sunt viitorul sportului din Gorj, ţinând cont de faptul că, odată ce sunt legitimaţi, înseamnă că sunt pasionaţi de sport şi nu am putut face o diferenţiere între ei pe sporturi. Avem 1000 de locuri gratuite pentru copii şi juniorii”.

Şi juniorii clubului Pandurii Târgu Jiu vor avea acces gratuit la acest meci de inaugurare şi la meciul oficial care va urma, respectiv partida din campionat dintre Pandurii Târgu Jiu şi Universitatea Cluj.

De altfel, chiar şi panglica inaugurală a stadionului va fi tăiată şi de un copil, cel mai mic dintre cei legitimaţi la grupele de copii şi juniori ale clubului Pandurii Târgu Jiu, împreună cu cel mai vârstnic şi ataşat suporter al echipei Pandurii. Stadionul va fi inaugurat vineri, 25 octombrie, la finalul săptămânii viitoare. Fiind vorba de meciuri programate după-amiaza, copiii nu vor fi nevoiţi să absenteze de la ore.

În noul stadion aceştia vor avea rezervată fosta tribună oficială, în noua structură a stadionului fiind acum tribuna a doua.

Galerie foto


Vizualizări: 2,045

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: