Şi ACS Viitorul aşteaptă inaugurarea stadionului din Târgu Jiu

Jucătorii echipei ACS Viitorul Târgu Jiu aşteaptă să evolueze şi ei pe noul stadion din Târgu Jiu şă să nu mai facă naveta sute de kilometri la fiecare meci. După fiecare joc acasă, pa stadionul din Severin, cei de la ACS Viitorul fac deplasarea înapoi, la Oradea, acolo unde echipa lor se pregăteşte pentru următorul meci.

Meciul cu Campionii FC Argeş de miercuri, din etapa intermediară, al celor de la ACS Viitorul, este o excepţie, şi echipa care se pregăteşte la Sânmartin, lângă Oradea, nu a mai plecat acasă ci a rămas la Severin după meciul cu Farul Constanţa din etapa a 11-a. Unul dintre cei mai buni jucători ai echipei, Alexandru Gîrbiţă,  cel care a fost omul meciului şi în meciul cu Farul, speră să revină şi în circuitul echipei naţionale, la U19 sau chiar U21, dar până atunci, vrea să joace cu ACS Viitorul pe noul stadion din Târgu Jiu pentru a nu se mai deplasa după meciuri la Oradea: ”Suntem o echipă unită şi m-am integrat bine aici. M-au ajutat mult şi jucătorii, mulţi dintre ei cu mare experienţă. Ştiam că avem o echipă bună şi ştiam că ne trebuie timp. Distanţa între Oradea şi Severin ne omoară însă. Sper să se rezolve din iarnă această problemă şi să facem o deplasare doar o dată la două săptămâni, nu mereu. Ar veni şi mai mulţi spectatori cred, pentru  că e un mic dezavantaj că la Severin jucăm cu stadionul gol. Sper să nu se mai amâne inaugurarea stadionului de la Târgu Jiu şi să ne ducem şi noi să jucăm cât mai repede acolo. Sper să am evoluţii cât mai bune, iar într-o zi să revin la naţională. Am fost la loturile naţionale U16 şi U17 şi mi-aş dori să joc şi la U21”.

Menţinut în lotul de la Energeticianul, fosta denumire a clubului ACS Viitorul, jucătorul de 19 de ani s-a integrat rapid printre fotbaliştii sosiţi de la Luceafărul Oradea, pentru a forma ACS Viitorul.

Cu 17 puncte acumulate după 11 etape, ACS Viitorul ocupă, momentan, locul 8 în Liga 2 iar miercuri, de la ora 15:00, echipa antrenată de Cristian Lupuţ joacă acasă, la Severin, cu Campionii FC Argeş.

Vizualizări: 954

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: