Corpul de Control, la Prefectură. Ciprian Florescu, în concediu!

Corpul de Control al ministrului Carmen Dan este la Prefectura Gorj, iar Ciprian Florescu a intrat în concediu de odihnă. Verificările au fost ținute la secret de conducerea instituției.

Teancuri de documente au fost luate la puricat de echipa trimisă de Ministerul Afacerilor Interne la Prefectura Gorj. Corpul de Control a ajuns în biroul lui Ciprian Florescu de câteva zile, însă nimeni nu a suflat o vorbă. „Este o echipă de la Corpul de Control. S-a deplasat la Instituția Prefectului Gorj pentru o analiză, o verificare a activității unei comisii locale pe fond funciar și a comisiei județene de fond funciar. Cred că activitatea a început săptămâna trecută, iar verificările se vor încheia vineri”, a declarat subprefectul Sorin Arjoca.

Mai mult, Arjoca s-a ferit să facă orice fel de dezvăluire despre verificările Corpului de Control. Susține totuși că sunt vizate documente emise în urmă cu mai mulți ani. „Este vizată o perioadă mai îndelungată a comisiei județene, ceea ce nu este un lucru neobișnuit”, a mai subliniat subprefectul. (M.M.)

Vizualizări: 1,031

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: