Cosmin Morega: Nu mi-l doresc pe Jianu viceprimar

Primarul ales al municipiului Motru, Cosmin Morega, spune că nu și-l dorește pe Gigel Jianu pe postul de viceprimar. Morega afirmă faptul că nu poate colabora cu acesta și că oamenii nu și-l doresc.

După câștigarea alegerilor locale la Motru de către Cosmin Morega (PSD), liberalul Gigel Jianu a spus că va rămâne în Consiliul Local, dar poate și viceprimar. Cu acest lucru nu este de acord cel ales șef al Unității Administrativ Teritoriale, afirmând că nu-și dorește ca Jianu să ocupe o astfel de funcție. ”Nu-mi doresc viceprimar”, a mai spus Morega.

”Nu l-aș dori în postura de viceprimar și cred că nici cetățenii din Motru. Dacă n-ai demonstrat 4 ani ca primar, poți face ceva ca vice? Nu! Asta nu va face decât să încurce lucrurile, iar Motru nu va evolua deloc. Am mai spus-o, nu-mi doresc viceprimar. Cu acei bani putem angaja oameni la Direcția Publică Motru. Avem nevoie să tăiem iarba, să măturăm strada sau să curățăm subsolurile blocurilor. Nu-mi doresc viceprimar, și nicidecum pe domnul Jianu. Toate partidele politice ar trebui să se gândească pentru binele comunității”, a spus primarul Cosmin Morega.

Anterior, Gigel Jianu, fostul edil, a spus că va purta discuții cu mai multe partide pentru a forma o alianță în privința postului de viceprimar.

”Evident că voi rămâne în Consiliul Local. Am multe lucruri începute, multe proiecte bune și care se află în pregătire și trebuie să mă asigur că vor fi duse la îndeplinire. Trecând peste orice rivalitate între partide. Noi trebuie să ajutăm la dezvoltare. Este posibil să fiu viceprimar. Am declanșat negocieri pentru a forma o majoritate în Consiliul Local. Au mai intrat USR și PMP, dar și un consilier ALDE. Se poate constitui o majoritate constructivă în slujba cetățeanului”, a spus Gigel Jianu.   

Cosmin Morega are 8 consilieri locali, PNL-6, USR-2, PMP-2 și ALDE 1 consilier. Acesta spune că este dispus să facă alianță cu orice partid pentru a face o majoritate în Consiliul Local.

Vizualizări: 3,798

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: