Aripa antiRomanescu din PNL și PSD, ultimul tun la Târgu Jiu. Se întâmplă acum!

Doi consilieri locali ai PNL, Eduard Berca și Traian Crăc, au votat în urmă cu puțin timp pentru introducerea pe ordinea de zi a consiliului local Târgu Ju a unui proiect de hotărâre care să permită concesionarea unei părți din parcarea de la Piața Centrală. Dacă va trece proiectul, Romanescu poate să își ia adio de la posibilitatea realizării acolo a unei parcări subterane sau supraterane. Proiectul a fost inițiat de Eduard Lădaru și susținut de PSD. Oare ce îi motivează pe aproape foștii consilieri locali să își riște libertatea?

Cei doi consilieri liberali au votat alături de PSD introducerea proiectului pe ordine de zi și cel mai probabil vor vota și proiectul. Pentru ei este ultima ședință de consiliu local, Berca fiind ales consilier județean duminică. Cei doi sunt percepuți ca fiind din aripa proVîlceanu a PNL.

Interesant este că secretarul primăriei Târgu Jiu a atras atenția că este ilegală suplimentarea ordinii de zi, pentru că nu există referate ale direcțiilor de specialitate. Punctul de vedere al primarului și secretarului a fost susținut doar de consilierii Toader Pasti, Vulpe și Arsene.

O parte din terenul pe care consilierii vor să îl concesioneze este deja ocupat de scara rulantă de la Rodna, aici decizia fiind oarecum de înțeles. O altă parte este însă pentru magazinul de perdele din mijlocul parcării.

Primarul Marcel Romanescu a reacționat pe pagina de socializare: "În ultima secundă, ca hoții!
În ultima ședință a Consiliului Local, consilierii PSD vor să concesioneze două suprafețe de teren din parcarea de la Piața Centrală, conștienți fiind că este ultima dată când mai au majoritate. Este vorba despre două proiecte de hotărâre inițiate de Edi Lădaru prin care nu numai că se crează un prejudiciu la bugetul local, dar se și blochează orice proiect pe care l-am putea implementa acolo.

Sumele încasate pentru o eventuală concesiune sunt mult mai mici decât taxa de utilizare pe care primăria o încasează acum.

Pe de altă parte, parcarea etajată pe care dorim să o amenajam aici ar depinde de semnăturile celor care au concesionat și care nu ar avea nici un interes să ne cedeze spațiul pe care se află acum un chioșc".

Vizualizări: 3,994

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: