Amendă de 15.000 lei pentru fosta Avicola Târgu Jiu

Societatea care a preluat fosta Avicola din Târgu Jiu a fost amendată de Garda de Mediu Gorj. Și asta din cauza mirosului care creează disconfort cetățenilor din imediata apropiere a fermelor de creștere a puilor.

Sancțiunea aplicată este de 15.000 de lei. „Pentru identificarea surselor de miros care creează disconfort cetățenilor din imediata apropiere a fermelor de creștere a puilor de la marginea Municipiului Tg. Jiu, o echipă de comisari din cadrul Gărzii de Mediu Gorj derulează un control de fond la unitatea de procesare a cărnii. Întrucât au existat și deficiențe în respectarea legislației de protecție a atmosferei, a fost aplicată o sancțiune contravențională în valoare de 15.000 lei și a fost stabilit un amplu program de măsuri menit sa diminueze acest disconfort”, au anunțat comisarii Gărzii de Mediu Gorj.

Grupul Carmistin, specializat în producţia, procesarea şi comercializarea cărnii, a preluat, în toamna lui 2017, falimentara Avi Instant, fosta companie Avicola Târgu Jiu, într-o tranzacţie de 20 de milioane de lei.

Vizualizări: 1,164

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: