Costel Bobic îşi caută din nou dreptatea

După aproape 4 ani şi jumătate de la începerea procesului de corupţie pe care îl au pe rol fostul director al Direcţiei Silvice Târgu Jiu, Costel Bobic, şi fostul său adjunct Gheorghe Tănase, dosarul instrumentat de Direcţia Naţională Anticorupţie revine pe rolul instanţei care a pronunţat deja un verdict cu aproape un an în urmă.

Magistraţii Judecătoriei Drobeta Turnu Severin sunt chemaţi acum să pronunţe o nouă sentinţă, după ce Curtea de Apel Craiova a decis ca procesul să se reia la instanţa de fond. Bobic şi Tănase primiseră aici câte trei ani de închisoare cu executare şi obligaţia de a plăti cheltuieli judiciare statului în valoare de 40.000 de lei pe motiv că şi-au vândut la preţ de garsonieră câte un apartament ce aparţinea instituţiei pe care au condus-o şi în care au locuit în perioada în care au fost în funcţie fără să suporte un leu din cheltuielile de întreţinere. Cei doi inculpaţi au contestat verdictul, iar la Curtea de Apel Craiova Bobic l-a angajat ca apărător pe Sebastian Răduleţu, cel care l-a apărat şi pe fostul primar al Craiovei, Antoniei Solomon,căruia i s-a pus şi naş la nunta fiicei acestuia.

Avocatul şi-a făcut atât de bine treaba încât la primul termen din proces la care s-a prezentat la Craiova a obţinut rejudecarea procesului la instanţa de fond, lucru care presupune noi termene de judecată şi noi amânări, ceea nu poate fi decât în avantajul celor doi foşti directori care numai în puşcărie nu şi-ar dori să ajungă în bătălia pe care o au de dus cu cei de la DNA.

Vizualizări: 262

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: