Cotojman: Toţi colegii mei vor vota cu Vasile Blaga

Primarul Liviu Cotojamn, vicepreşedinte la PDL Gorj, este nehotărâtul partidului. Acesta confirmă: toţi colegii îl vor vota pe Vasile Blaga, el fiind singurul indecis. Boc sau Blaga?

Vicepreşedintele PDL Gorj, Liviu Cotojnam, nu ştie nici acum pe cine va vota la alegerile din 14 mai. Cotojman a mărturisit că din organizaţia de la Gorj a rămas singurul nehotărât. Îi este recunoscător lui Emil Boc pentru sprijinul financiar pe care l-a primit pentru consolidarea zidului împotriva alunecărilor de teren din Roşia de Amaradia şi pentru promptitudinea cu care a sărit în ajutorul său, dar pe Vasile Blaga îl vede în fruntea partidului. „Cred că sunt singurul care nu ştie cu cine va vota la alegerile din 14 mai. Am o consideraţie specială pentru Emil Boc datorită faptului că m-a ajutat atunci când am avut nevoie. Am fost de două ori la dumnealui în birou şi am vorbit despre problemele din localitate. M-a ajutat imediat, la câteva zile am primit telefon de la şefa de cabinet de la dumnealui care m-a anunţat că o să primesc bani. În ceea ce-l priveşte pe Vasile Blaga, cred că este un om competent, care poate revigora partidul. Am ascultat şi moţiunea dumnealui şi este una promiţătoare. Ştiu că toţi colegii mei vor vota cu Vasile Blaga, de aceea spun că eu cred că sunt singurul care nu ştie cu cine va vota”, susţine Liviu Cotojman, vicepreşedinte PDL.

Deocamdată nu s-a întocmit lista cu cei 23 de delegaţi de la Gorj care vor vota în 14 mai la Bucureşti alegerea noului preşedinte. Atât Liviu Cotojman cât şi Ion Fugaru sunt siguri însă că vor face parte din delegaţia de la Gorj.

Vizualizări: 144

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: