Cotruna: “Ciocea a făcut facultate la Herculane”

Dumitru Cotruna, consilierul preşedintelui Consiliului Judeţean, a rămas uimit de declaraţiile făcute în presă de către primarul Ion Ciocea. Practic, acesta îi critica atât activitatea sa profesională cât calităţile morale, denumindu-l ca fiind “informatorul lui Ion Călinoiu”. Scandalul a pornit de la faptul că Dumitru Cotruna este favorit pentru funcţia de director la Protecţia Copilului, funcţie disputată şi de fiul prietenului lui Ciocea, Puiu Diaconescu.

Dumitru Cotruna spune că nu a avut niciodată vreun conflict cu Ciocea, iar declaraţiile făcute de către primarul comunei Bustuchin sunt vocea lui Puiu Diaconescu. “Nu am avut niciodată vreun conflict cu Ion Ciocea. O singură dată am fost la Bustuchin cu prilejul Zilei Vârstnicilor. Consider că declaraţiile sunt făcute cu un scop anume, mai exact pentru a-l susţine la funcţia de director al DGASPC Gorj pe copilul lui Puiu Diaconescu”, a declarat Dumitru Cotruna. Acesta a mai precizat că Ciocea este absolventul Facultăţii de la Herculane şi ca atare nu poate contesta studiile absolvite de cineva într-un centru universitar cunoscut din ţară. “Ciocea nu are dreptul să-şi dea cu părerea despre incompetenţa mea morală şi profesională pentru că nu a lucrat şi nu a făcut şcoala cu mine. Ciocea a făcut facultatea la Herculane şi nu a fost nevoie să treacă prin emoţiile prin care am trecut eu la Craiova”, a declarat Dumitru Cotruna.

Nu va refuza funcţia lui Preoteasa

Dumitru Cotruna spune că nu va refuza postul de director al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Gorj, însă nici nu va face imposibilul pentru obţinerea lui. “Dacă mi se va propune postul de director îl voi lua, în caz contrar nu mă voi da peste cap pentru a-l obţine”, a mai precizat Cotruna. Deşi gurile rele spun că Dumitru Cotruna nu ştie înseamnă acest post, consilierul preşedintelui Ion Călinoiu a condus timp de şapte ani Direcţia de Asistenţă Socială Rovinari. Ba chiar are studii în acest domeniu. “Am făcut masteratul pe asistenţă socială, iar şapte ani am fost director la Direcţia de Asistenţă Socială Rovinari. Nu ştiu cum poate spune Ciocea că sunt incompetent când postul l-am ocupat prin concurs pe vremea lui Răuţescu”, a declarat Cotruna. Tot funcţii de conducere a deţinut şi la Cariera Roşia, precum şi la Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă. 

Vizualizări: 149

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: