Crăciun la spital pentru Sergiu Nicolaescu

Moşul nu i-a adus anul acesta lui Sergiu Nicolaescu chiar ce şi-ar fi dorit marele actor şi regizor, declarat cetăţean de onoare la Târgu Jiu la începutul acestei luni. Marele artist şi-a petrecut Crăciunul pe un pat de spital la Elias, în Bucureşti, acolo unde a ajuns la câteva zile după ce a căzut în curtea casei sale şi şi-a fracturat câteva coaste. La vremea respectivă maestrul spunea că se simte bine, că a mai trecut prin aşa ceva şi că nici nu se gândeşte să apeleze la vreun medic, el fiind convins că se va însănătoşi cât mai repede.

Din păcate, starea sa de sănătate nu a evoluat aşa cum şi-ar fi dorit acesta, iar de Crăciun o ambulanţă l-a adus tot la mâna medicilor. Ieri conducerea spitalului bucureştean a dezminţit informaţiilor conform cărora Nicolaescu ar fi urmat să fie supus unei intervenţii chirurgicale. "Sergiu Nicolaescu este internat în Spitalul Universitar de Urgenţă «Elias» pentru o afecţiune digestivă cronică cunoscută. În urma investigaţiilor efectuate s-a decis iniţierea tratamentului medicamentos corespunzător", a anunţat conducerea unităţii medicale.

Menţionăm că Sergiu Nicolaescu, născut la Târgu Jiu în urmă cu 82 de ani, a fost declarat cetăţean de onoare al municipiului, la ceremonia la care acesta a fost prezent fiind vizibil faptul că maestrul era slăbit şi că nu mai era bărbatul în putere pe care românii şi nu numai l-au putut admira timp de decenii pe marile ecrane. Acum un cinematograf din oraş, singurul, de altfel, îi poartă numele, Nicolaescu declarând la inaugurarea acestuia că îşi propune ca în 2013 să lucreze la două filme, unul dintre ele fiind despre viaţa unei alte gorjence celebre, Maria Tănase.

Vizualizări: 185

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: