Craiova bate în campionat şi se împiedică în amicale

Universitatea Craiova a pierdut amicalul disputat miercuri cu FC Argeş, imediat după victoria obţinută marţi seară, scor 2-1, în meciul oficial, restanţă,  cu FC Botoşani. Scorul amicalului cu FC Argeş a fost 3-1 pentru piteşteni, în acest joc fiind însă menajaţi o serie de jucători ai oltenilor.

Universitatea Craiova nu vrea rezultate bune şi în meciurile amicale. Cel puţin aşa se pare după rezultatele de până acum, oltenii fiind învinşi în astfel de partide de verificare de FC Viitorul şi Chindia, înainte de a pierde miercuri şi amicalul cu FC Argeş. O echipă a grupării alb-albastre, formată, e adevărat din  rezerve şi fotbalişti care au jucat foarte puţin contra celor de la FC Botoşani în meciul de marţi seară, a susţinut un joc de verificare în compania echipei Campionii FC Argeş, care s-a şi impus cu scorul de 3-1.  Golurile învingătorilor au fost marcate de Nini Popescu, Prepeliţă şi Şerban iar pentru gazdele de la Craiova a înscris Bogdan Vătăjelu.

Cristiano Bergodi a început meciul cu următorii jucători: Marinescu – Vătăjelu, Gardoș, Mitran, Olteanu – Ivanov, Gustavo, Qaka – Baiaram, Nițu, Bărbuț iar pe parcurs i-a mai introdus pe: Laurenţiu Popescu – Cosic, Danciu, Vadasis, Alex Popescu.

Universitatea Craiova pregăteşte în aceste zile cel mai important meci, derby-ul cu CFR Cluj, programat duminică, de la ora 20.00, pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu“, din etapa 5 a play-off-ului Ligii 1.

Vizualizări: 641

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: