Craiova este pe cale să mai piardă un jucător

Universitatea Craiova se va mai despărţi de un jucător. Mijlocaşul bulgar Antoni Ivanov i-a anunţat pe conducătorii echipei că este nemulţumit de faptul că nu i se acordă mai multe şanse de a juca şi îşi caută un nou angajament.

Jucătorul bulgar a împlinit recent 25 de ani şi s-a antrenat permanent sub comanda lui Cristiano Bergodi, dar nu a mai prins nici măcar banca de rezervă la ultimele două partide, cu Viitorul şi FC Voluntari. El s-a aflat pe foaia de joc la meciul din Europa League, cu Lokomotiv Tbilisi şi la jocul de campionat cu Astra, dar de fiecare dată a fost ignorat de antrenorul italian.

Bulgarul adus acum un an de la Gaz Metan Mediaş nu are nici măcar un minut în acest sezon pentru gruparea din Bănie. El este cotat la 550.000 de euro şi în 32 de prezenţe în tricoul alb-albastru a marcat 2 goluri şi a oferit 5 pase decisive. Una dintre cele două reuşite ale lui Ivanov a fost în duelul din Europa League, de a anul trecut, cu AEK Atena, în capitala Greciei.

Pentru a se despărţi de Ivanov, Universitatea Craiova solicită cel puţin suma pe care i-a achitat-o acum un an lui Gaz Metan Mediaş, respectiv 150.000 de euro, existând însă şi posibilitatea unui împrumut al mijlocaşului, una dintre variante fiind chiar fosta sa echipă, Gaz Metan.

Vizualizări: 1,036

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: