Şoc la FCU Craiova, Mititelu a demis antrenorul

O veste șoc a fost anunţată luni, oficial, de FCU Craiova, cu mai puțin de o săptămână înainte de startul noului sezon al Ligii 2, ediția 2020/2021. Echipa nou-promovată în Liga 2 patronată de Adrian Mititelu și-a demis antrenorul principal, pe Eugen Trică.

Până la numirea unui nou antrenor principal, antrenamentele echipei FCU Craiova vor fi conduse de ”secunzii” Valentin David și Ovidiu Dănănae. ”Contractul dintre FC Universitatea Craiova și antrenorul Eugen Trică a încetat astăzi, 24.08.2020. Urmează ca, în scurt timp, să fie angajat un nou colectiv tehnic. Pentru următoarele zile de provizorat, antrenamentele echipei vor fi conduse de către Vali David și Ovidiu Dănănae”, a anunțat FCU Craiova pe pagina de Facebook.

Eugen Trică a declarat, pentru ProSport, că el nu a semnat nicio reziliere a contractului cu FCU Craiova și că se va prezenta la antrenamentul echipei. ”Cum să reziliez contractul? Zic ei că am fost dat afară, că a încetat contractul? Întrebaţi-i pe ei! Eu nu ştiu nimic! Eu mă pregătesc de antrenament şi mă prezint la şedinţă. Să vedem dacă mă dau afară… Eu mă duc la echipă. Nu vreau să comentez dacă au existat divergenţe, ce vă spun sigur este că eu nu am semnat nimic ca să plec. Nu am discutat cu patronul Mititelu despre asta, nu ştiu ce are de gând. Acum mă gândesc la ce o să fac la antrenament”, a declarat Eugen Trică pentru ProSport.

Trică a preluat FCU Craiova la începutul sezonul trecut al Ligii 3, în iunie 2019, și în cele 16 etape în care a condus echipa în Seria a 4-a a obținut 13 victorii și 3 egaluri, fiind neînvins și având un golaveraj de 40 de goluri marcate și 9 primite.

În prima etapă FCU Craiova o va întâlni pe teren propriu pe Ripensia Timișoara. Echipa olteană își va desfășura meciurile de acasă pe stadionul Municipal din Drobeta Turnu Severin.

Vizualizări: 1,162

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: