Rapid vine la Târgu Jiu în prima etapă. Programul etapei I a Ligii 2

Casa Fotbalului a găzduit luni tragerea la sorți în urma căreia s-a stabilit  programul sezonului regular din Liga 2, ediția 2020-2021. În urma acestei trageri s-a aflat programul primei etape în care echipele gorjene vor juca pe terenuri diferite, Pandurii Târgu Jiu având meci în deplasare iar ACS viitorul urmând să joace acasă.

ACS Viitorul Târgu Jiu va juca pe teren propriu cu Rapid în prima etapă iar Pandurii Târgu Jiu va juca în deplasare, cu Metaloglobus Bucureşti, după cum s-a decis luni în cadrul tragerii la sorţi a meciurilor din Liga 2.

Procedura de stabilire a programului de disputare a sezonului 2020-2021 pentru competiţia Liga 2 s-a făcut pe baza Tabelei Berger, numărul corespunzător fiecărei echipe fiind stabilit prin tragere la sorți.

Prin decizia Comitetului Executiv, noua ediție a Ligii 2 va debuta la finalul săptămânii într-un nou format. Mai întâi, echipele participante vor juca fiecare cu fiecare o singură dată în sezonul regular, urmând ca apoi să fie repartizate, pe baza clasamentului, în cea de-a doua fază a competiției, play-off sau play-out.

Programul primei etape:

Viitorul  Târgu Jiu – Rapid
CSM Slatina – Dunărea Călărași
Fotbal Comuna Recea – FK Csikszereda
U Craiova 1948 SA – Ripensia Timișoara
CSM Reșița - va sta
Petrolul Ploiești – Farul Constanța
Aerostar Bacău – Universitatea Cluj
ASU Politehnica Timișoara – CS Mioveni
SCM Gloria Buzău – Concordia Chiajna
Unirea Slobozia – Turris Oltul Turnu Măgurele
Metaloglobus București – Pandurii Târgu Jiu

Vizualizări: 1,007

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: