Găman mai vrea 4-5 jucători de valoare

Antrenorul gorjean Mario Găman  a reuşit să ducă echipa din Filiaşi pe locul 1 în clasament fără prea multe transferuri perfectate în vară. Pentru partea a doua a sezonului fostul pandur îşi doreşte însă să transfere 4-5 jucători de valoare pentru a fi sigur de un loc în Liga 2 pentru viitorul sezon.

CSO Filiași a reprezentat surpriza plăcută a campionatului din Liga 3, seria 6, la fel ca şi antrenorul Mario Găman, cel care în vară părăsea Gilortul pentru un proiect mai îndrăzneţ. Echipa din Filiaşi a fost antrenată în tur de Mario Găman, Boby Arjoca și Cosmin Fruntelată, dar şi un alt gorjean, antrenorul cu portarii Răzvan Stanca, plecat ulterior la Turris Oltul. Pentru a păstra acest parcurs bun şi a fi sigur de promovare, Găman spune că mai vrea 4-5 fotbaliști valoroși. „Încercăm să mai aducem 4-5 jucători buni. Aș vrea un atacant, doi fundași laterali, și unul sau doi mijlocași laterali. Dacă reușim să-i aducem, eu zic că lotul ar fi foarte bun, mai puternic decât în tur. Împreună cu domnul președinte Spânu analizăm atent mai mulți jucători, pentru că este foarte important să se integreze rapid în jocul nostru. Sperăm să luăm deciziile cele mai bune”, a spus Mario Găman pentru gds.ro, precizând că se va şi renunţa la unii jucători, dar nu s-a luat încă o decizie: „Deocamdată nu am luat nicio decizie în acest sens. Până nu stabilim când vine cineva și ce număr de jucători o să avem nu mă pronunț. Analizăm și vedem. Ca idee, eu am fost mulțumit de toată lumea. Tot ce vreau acum este să ne bucurăm de sărbătorile de iarnă. După o să avem timp să vorbim și despre aceste lucruri”.

CSO Filiași a încheiat anul 2020 pe primul loc în seria a 6-a, unde a acumulat 21 de puncte în cele zece 10 etape disputate, nouă din tur şi una din retur.

Vizualizări: 531

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: