Cresc salariile angajaților de la Transloc 

Conducerea societății de transport local, Transloc, vrea să majoreze salariile angajaților și trimite o adresă în acest sens Consiliului Local Târgu Jiu, care poate să aprobe majorările salariale. 

Mihai Paraschiv, directorul societății Transloc, a precizat că majorarea cu rata inflației este o prevedere cuprinsă în Contractul Colectiv de Muncă: „O să trimitem o adresă către Consiliul Local cu privire la majorarea salariilor. Avem o clauză în Contractul Colectiv de Muncă în acest sens care prevede o majorare cu rata inflației la începutul acestui an. Am convenit cu doamna director economic să trimitem mai repede adresa până la comunicare oficială a ratei inflației, rămânând în discuție valoarea efectivă a acestui indice. 

Totul depinde de Consiliul Local, pentru că este atributul Consiliului Local să crească salariul. Ar fi o măsură de compensare a acestor creșteri de prețuri. Am speranța că nu vor fi probleme. Sperăm ca salariile să crească de la 1 ianuarie 2023“. 

Societatea Transloc are 134 de salariați. 

Salariile conducătorilor auto variază în funcție de zilele de sâmbătă și duminică lucrate și sunt între 3.300 și 4.400 de lei salariul net.

Vizualizări: 1,451

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: