Crima de la Târgu Jiu: I-a băgat cuțitul în gât înainte de a-i da foc

Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj a venit cu precizări legate de crima care a avut loc marți seara în Târgu Jiu. O femeie de 38 de ani, Martinas Carmen Loredana, și-a omorât concubinul prin înjunghiere, după care a dat foc apartamentului situat la parterul unui bloc din Str. Comuna din Paris.

“Din verificări s-a constatat că moartea persoanei a fost violentă, s-a datorat hemoragiei externe produsă prin secționarea vaselor mari ale gâtului, victima prezentând două plăgi tăiate înțepate la nivelul cervical anterior paramedian stânga, una de un centimetru, profundă, plăgile putând fi produse prin lovire cu corp tăietor înțepător, posibil cuțit, având legătură directă de cauzalitate cu decesul. Decesul victimei se datorează înjunghierii cu cuțitul de către suspecta Martins Carmen Loredana. Au fost surprinse și imagini pe camera video, amplasată de casa scării de la parter, precum și de către un alt martor cu telefonul mobil”, a precizat Cristina Ciobanu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj.

Femeia de 38 de ani a fost reținută 24 de ore pentru omor. În 2015, aceasta a fost internată într-un spital de psihiatrie.

Vizualizări: 4,277

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: