Criminalul de 16 ani şi-a călcat victima în picioare

Femeia care a murit duminică la Scoarţa în urma bătăilor primite de la fiul şi fosta soţie a amantului său a avut parte de un sfârşit violent, informaţiile strânse de anchetatori arătând că ea a fost pur şi simplu jucată în picioare de tânărul de 16 ani care, luni seara, a şi primit mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Teofil Miodrag Vodislav a rămas în spatele gratiilor, iar mama sa a putut pleca acasă pentru că el este cel care a lovit-o pe Angela Lupu până când aceasta şi-a pierdut viaţa. Datele din anchetă arată că femeia a fost bătută în casa foştilor soţi Vodislav, conflictul având loc pe fondul unor certuri anterioare şi al vorbelor de ocară pe care Angela i le spunea inclusiv prin telefon, fosta doamnă Vodislav locuind la Petroşani, unde avea şi locul de muncă. Angela a căutat-o însă „cu lumânarea”, după cum spun vecinii săi şi după cum dau de înţeles şi anchetatorii, mai ales că s-a dus băută acasă la Vodislav şi s-a luat la ceartă cu fosta nevastă a acestuia.

„Conflictul verbal dintre victimă şi inculpata Teodorescu Elvira a degenerat într-o altercaţie fizică, iar la strigătele inculpatei „hoţii, hoţii”, la faţa locului a venit fiul său, inculpatul V…., care a intervenit în sprijinul mamei sale, aplicând victimei trei lovituri cu pumnul drept în zona capului, în urma cărora victima a căzut pe podeaua placată cu marmură. Victima a fost lovită în continuare de inculpatul minor V…. cu picioarele în zona toracică, fiind totodată călcată de acesta cu picioarele, cauzându-i ruptură de splină şi fractura a patru coaste. După agresiune, în jurul orelor 11,30, victima L.A. a fost găsită căzută în şanţul de pe marginea părţii carosabile, la cca. 50 de metri de imobilul proprietatea inculpaţilor, a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Tg.-Jiu unde s-a intervenit chirurgical efectuându-se splenectomie (extirpare splină), însă la orele 15,08 a intervenit decesul acesteia”, menţionează într-un comunicat de presă Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj.

Loviturile violente pe care victima le-a primit din partea agresorului de 16 ani s-au produs în contextul în care tânărul este practicant de arte marţiale, loviturile sale fiind de tipul „punct ochit, punct lovit”. El a primit mandat de arestare preventivă pentru următoarea lună, procurorii nereuşind să obţină un asemenea mandat şi pentru mama acestuia. Anchetatorii au însă posibilitatea să conteste decizia de la Tribunalul Gorj și, probabil, în următoarele zile să spere la o altă decizie din partea Curții de Apel Craiova.

Vizualizări: 134

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: