Criminalul de la Motru a contestat condamnarea

Bărbatul din Motru care şi-a ucis iubita în bătaie, în vara anului trecut, a contestat condamnarea de 30 de ani de închisoare primită în prima instanţă. Ion Jianu are 52 de ani şi speră la o pedeapsă mai mică la Curtea de Apel Craiova.

Procurorii au cerut pedeapsa maximă, ca urmare a cruzimii cu care a fost comisă crima în urma căreia a murit o tânăr de 34 de ani. „Jianu Ion i-a aplicat concubinei sale multiple lovituri cu pumnii şi cu o scândură, pe care s-a găsit fragment de ţesut şi a izbit-o cu capul de perete, provocându-i leziuni care au condus la decesul acesteia. De asemenea, Jianu Ion a produs victimei suferinţe mari, care depăşesc cu mult suferinţele inerente acţiunii de ucidere, constând în faptul că, folosind cel mai probabil un fragment mai mare de sticlă, când victima se afla încă în viaţă, i-a secţionat urechea dreaptă care a fost găsită în vasul de WC, printre resturi de ţigări, aşchii de lemn şi fire de păr, i-a retezat părul în mod inegal cu acelaşi obiect tăietor, producându-i multiple plăgi tăiate la nivelul feţei şi scalpului. Tot în vasul de WC a fost găsit un fragment de ţesut de aproximativ 2cm/1cm, cu margini neregulate, provenind din zona urechii secţionate”, arătau procurorii gorjeni la trimiterea în judecată.

Ion Jianu este după gratii de la sfârşitul lunii iulie. Bărbatul şi-a torturat iubita în noaptea de 30 spre 31 iulie 2017. (M.M.)

Vizualizări: 1,407

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: