Criminalul de la Sănătate și victimele de la PSD (episodul 2)

Am început ieri să vă povestesc cum a reacționat mafia din sistemul de sănătate când un nebun (că altfel nu-l pot caracteriza, pare că îi scrie discursurile însuși Soroș!) ca noul ministru al Sănătății s-a apucat să facă dezvăluiri din interior și să ceară explicații. Pe scurt, PSD-ul și managerii numiți de el i-au făcut un teanc de plângeri penale lui Vlad Voiculescu, acuzându-l inclusiv de crimă.
Manager-ul Narcis Copcă (al cărui nume sugerează pe ce s-a dus cinstea și corectitudinea în România) le-a făcut plângere penală și celor de la Eurotransplant, o autoritate europeană în transplant prin intermediul căreia 20 de români au primit plămâni de la cetățeni străini în ultimii 3 ani. Motivul plângerii lui Copcă? Eurotransplant-ul anunțase un control la spitalul dumisale, Sfânta Maria, pentru a vedea cum dracului s-au cheltuit 10 milioane de euro pe un spital unde doctorii nu știu să facă transplanturi. Asta în condițiile în care doctorii unguri sunt specialiști în transplant de plămân în condiții excelente și totul i-a costat 3 milioane.
Dar nu doar domnul Copcă a participat la jaf. La fel de multe emoții are și primărița Bucureștiului, Gabriela Firea, care a alocat deja, de la ”dânsa” din bozonar, 34 de milioane de euro managerilor de spitale din București. Conform dezvăluirilor lui Cătălin Tolontan, 1,27 milioane dintre aceștia au fost cheltuiți pe chestii personale de către managerul de la Malaxa, și el cu nume predestinat: SECUREANU, frate!
De altfel, sinistra majoritate PSD + ALDE închide gura oricărui consilier USR care îndrăznește să întrebe, în ședințe, pe ce s-au cheltuit cele 34 de milioane alocate spitalelor. Microfoanele sunt tăiate scurt, iar explicația este aceeași: ”Nu este treaba voastră, avem majoritate și decidem!” Brrrr!
Eu atât vă spun: dacă Vlad Voiculescu va fi înfrânt de sistem, Sănătatea va rămâne în ghearele hulpave ale PSD și ALDE, adică tot unde a fost în ultimii 26 de ani, adică tot spitale mizerabile și șpăgi mari, adică tot tratamente preferențiale și venituri mici doctorilor cinstiți. Și o înfrângere pentru Vlad Voiculescu ar fi, desigur, și dacă PSD și ALDE obțin o nouă majoritate confortabilă, pe 11 decembrie, în Parlament. Hai la vot! Pentru sănătatea țării și, în ultimă instanță, a ta.

Vizualizări: 382

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: