Cristian Lupuţ a retrogradat matematic fosta sa echipă

ACS Viitorul Târgu Jiu a reușit o primă victorie în play-out-ul Ligii 2 în faţa ultimei clasate şi a dus la retrogradarea matematică a celor de la Aerostar Bacău. Antrenorul Cristian Lupuţ a reuşit astfel să se răzbune pe fosta sa echipă care îl dădea afară după doar patru etape din acest sezon.

Încă două echipe din Liga 2 sunt deja retrogradate direct din Liga 2 după ce Pandurii fusese matematic retrogradată după meciul cu CSM Slatina. Învinsă acasă de ACS Viitorul Târgu Jiu în ultima etapă, Aerostar Bacău a retrogradat şi ea, matematic,după etapa a treia, la fel ca și CSM Slatina care a pierdut meciul cu Metaloglobus şi nu mai are nici o şansă de a se salva de la retrogradare.

Echipa lui Cristian Lupuţ a reuşit să se impună lejer în faţa celei mai slabe formaţii din Liga 2, scor 5-1, Aerostar având doar 10 puncte acumulate în actualul sezon. Se poate spune, de asemenea, că tehnicianul celor de la ACS Viitorul s-a şi răzbunat cu această ocazie pe băcăuanii care l-au dat afară după doar patru etape din acest sezon.

ACS Viitorul Târgu Jiu a reuşit astfel prima victorie cu antrenorul Cristian Lupuţ pe bancă şi prima victorie din play-out, după ce a pornit rău în Grupa B a play-out-ului. A pierdut, mai întâi pe teren propriu, cu scorul de 2-4 contra SCM Gloria Buzău. În etapa a 2-a, ACS Viitorul a pierdut şi pe terenul Unirii Slobozia iar apoi a mai pierdut şi în Cupa României meciul tur din semifinale cu Universitatea Craiova.

Vizualizări: 1,117

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: