Baschet: Victorie importantă pentru CSM Târgu Jiu

Aşa cum preconiza conducerea clubului primăriei, CSM Târgu Jiu a reuşit să câştige primul meci disputat la turneul de la Târgu Jiu. Jocul cu Athletic Constanţa s-a încheiat cu scorul de 86-59 şi a adus şi prima victorie a antrenorului Jordanco Davitkov pe banca echipei din Târgu Jiu.

Echipa de baschet masculin a CSM Târgu Jiu a obţinut o victorie extrem de importantă în cadrul turneului 12 din Liga Naţională. Formaţia gorjeană a trecut de Athletic Constanţa, scor 86-59 în meciul disputat sâmbătă la Târgu Jiu. Aceasta a fost şi prima victorie înregistrată de echipa gorjeană sub comanda antrenorului Jordanco Davitkov, de când acesta a preluat postul de antrenor principal. Conştienţi că doar victoria din acest meci mai putea menţine echipa în lupta pentru supravieţuire în Liga Naţională, jucătorii pregătitţi de macedoneanul Jordanco Davitkov au controlat meciul de la un capăt la celălalt. Echipa de la malul mării nu a pus în pericol victoria echipei gorjene, care s-a impus în toate cele patru sferturi ale meciului. Scorul pe sferturi a fost: 22-14, 20-14, 24-19 şi 20-12. Scorul final al meciului CSM Târgu Jiu – Athletic Constanţa a fost de  86-59. Astfel, echipa antrenată de Jordanco Davitkov face un pas important pentru îndeplinirea obiectivului prin această victorie.

De la preluarea echipei de către antrenorul Jordanco Davitkov, CSM Târgu Jiu a jucat trei meciuri cu echipe mult mai puternice, CSM Oradea, BCU Sibiu și FC Argeș, toate situate între primele cinci echipe din Liga Națională.

Vizualizări: 387

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: