Cristian Lupuţ nu a pierdut de două sezoane la Arad

ACS Viitorul Târgu Jiu va avea  un meci dificil duminică, în etapa a 15-a, cu una din echipele de pe podium UTA Arad. Antrenorul celor de la ACS Viitorul, Cristian Lupuţ a pus gând rău celor  de la UTA şi spune că va merge la Arad pentru a lua cele trei puncte.

Neînvinsă în ultimele cinci etape, perioadă în care a înregistrat partu victorii şi o remiză,  ACS Viitorul Târgu Jiu speră să păstreze seria pozitivă de rezultate  şi după meciul de la Arad, cu UTA, programat duminică, de la ora 14:00. Cele 2 echipe sunt despărţite de două puncte dar de trei locuri în clasament, UTA fiind pe poziţia secundă, dar cu 3 meciuri mai puţin disputate. Antrenorul Cristian Lupuţ a spus după meciul trecut că UTA a avut mereu probleme cu echipa  sa sezoanele trecute,  referindu-se la Luceafărul Oradea, echipă de la care tehnicianul a preluat cei mai mulţi  jucători din actualul lot: „Nu ştiu unde ne vom opri, dar acum ne gândim doar la meciul cu UTA. O luăm pas cu pas. Mergem să jucăm fotbal, la Arad. Vrem să luăm cele 3 puncte, chiar dacă întâlnim o echipă care luptă pentru promovare. Respectăm UTA, un club de tradiţie, dar mergem să ne batem pentru victorie. Atâta timp cât jocul începe de la 0-0, avem o şansă. Este posibil orice. Sezoanele trecute, UTA a avut mereu probleme cu noi (n.r. cu Luceafărul Oradea, echipă de la care, în vară, patronul care controla şi Energeticianul, a mutat întreg lotul, împreună cu antrenorul Lupuţ). Mergem determinaţi, ca să luăm şi acum cele 3 puncte”. De când a promovat în Liga 2, Luceafărul Oradea n-a pierdut niciodată la Arad, unde a bifat două victorii şi o remiză.

Adversarul de la UTA îl va avea în lot pe Marius Tomozei,fost jucător la Energeticianul, care şi-a ispăşit etapa de suspendare la Reşiţa, iar acum este pregătit să revină în primul 11 pentru duelul cu ACS Viitorul Târgu Jiu. Fotbalistul sosit de la Metaloglobus speră să-şi aducă aportul la un succes cu ACS Viitorul. „Ne aşteaptă un meci greu, contra unor jucători cu experienţă, care au şi meciuri în Liga 1, care au şi câştigat campionatul (Cristian Oros, campion cu Astra). Dar, dacă noi vom fi bine mental, după meci ne vom bucura. Nu am nici o emoţie, suntem mai buni decât cei de la ACS Viitorul. Urmează o perioadă mai grea, dar – sincer – şi plăcută, e mai frumos să joci decât să te antrenezi. Nu am mai avut vreodată un program atât de încărcat, sperăm să ieşim cu bine din aceste meciuri, de ce nu, chiar cu maximum de puncte”, a spus Tomozei, care până în iarnă apăra culorile echipei Energeticianul, actuala ACS Viitorul. „Cunosc o parte a băieţilor de acolo, pe Dragu, Gârbiţă sau Cioiu, sunt jucători talentaţi, poate chiar vor juca pe partea mea, dar sper să nu am probleme. În general, cred că UTA nu ar trebui să aibă probleme cu Viitorul”, a adăugat fundaşul lateral al arădenilor.

ACS Viitorul ocupă locul şase în clasament  înaintea meciului cu UTA, care se clasează pe locul doi, dar are patru meciuri mai puţin disputate.


 

Vizualizări: 552

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: