FCU Craiova şi-a adus şi magazinul mobil la Târgu Jiu

Stadionul Municipal din Târgu Jiu va găzdui  în această  după-amiază cel de-al  doilea  meci oficial de la inaugurarea acestuia.  FC Universitatea Craiova întâlneşte Progresul  Pecica în derby-ul Ligii a treia, Seria a IV-a,  cu începere  de la ora 16:00.

Meciul dintre echipa lui Adrian Mititelu,  FCU Craiova,  şi Progresul Pecica, va începe la ora 16:00, accesul spectatorilor în stadion fiind permis deja spectatorilor. Formaţia  de Liga 3 din Craiova intenţionează să dispute meciurile de pe teren propriu pe  stadionul din Târgu Jiu până când patronul echipei va construi noul stadion pentru echipa din Craiova. FCU Craiova este lider detaşat în seria a IV-a a celui de-al treilea eşalon şi are  ca  obiectiv promovarea în Liga 2.

FC Universitatea Craiova oferă posibilitatea suporterilor din Târgu Jiu să își achiziționeze produse cu însemnele clubului, acestea  fiind disponibile deja în incinta casei de bilete a stadionului.

Biletele pentru meciul dintre FC Universitatea Craiova și ACS Progresul Pecica au fost puse în vânzare astăzi la Târgu Jiu, la casa de bilete a  Stadionului Municipal. Preţul unui bilet este de 10 lei, intrare generală la Tribunele  I şi II şi la sectorul VIP.

Vizualizări: 1,461

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: