Cristian Toader Pasti predă la UCB

Fostul primar al oraşului Târgu-Cărbuneşti, Cristian Toader Pasti o să predea studenţilor de la Universitatea „Constantin Brâncuşi” (UCB) din Târgu Jiu. Noul an universitar aduce specializări şi cadre didactice noi în instituţia de învăţământ superior din Târgu Jiu. De asemenea, o figură nouă în învăţământul academic este directorul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Gorj, Marius Boeriu.

Directorul Parcului Industrial Bumbeşti Jiu, Cristian Toader Pasti, va susţine cursuri studenţilor de la Facultatea de Administraţie Publică şi Studii Politice Comparate. A trecut interviul organizat de conducerea UCB şi îşi va desfăşura activitatea didactică în regim de plata cu ora în anul universitar 2010-2011. Fostul primar al oraşului Târgu Cărbuneşti nu a dorit să specifice ce anume va preda la universitate, considerând că aceste detalii ţin de viaţa sa privată. Acesta a dat însă asigurări că deţine pregătirea necesară pentru a susţine cursuri în cadrul universităţii. După ce a părăsit primăria Cristian Toader Pasti a fost director general la Construct Materia Columbeanu, funcţionar public în cadrul Consiliului Judeţean Gorj, de unde a fost numit director general al Parcului Industrial Bumbeşti Jiu.

Directorul DSP Gorj, profesor la Asistenţă Medicală

Profesor în regim de plata cu ora la nivelul UCB va fi şi directorul DSP Gorj, Marius Boeriu. Acesta va funcţiona în cadrul unei specializări din cadrul Facultăţii de Asistenţă Medicală şi Tehnică Dentară, Artă şi Cultură Fizică, al cărei decan este doctorul Ion Mălăescu. Nu ar fi pentru prima dată când directorul de la DSP ar susţine cursuri. Conform celor spuse de acesta, în urmă cu ani de zile a mai predat la şcolile sanitare. „Am de ales între histologie, biofizică şi biologie celulară. Încă nu m-am hotărât şi nici nu ştiu câte ore voi avea”, spune Marius Boeriu. În cadrul acestei facultăţi vor funcţiona programe de studii universitare precum Asistenţă medicală generală, Educaţie fizică şi sportivă, Kinetoterapie şi motricitate specială sau pedagogia artelor plastice şi decorative.

Vizualizări: 212

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: